Tuti Tippek

Így énekelnek karácsonyi dalt a nyolcas ikrek

Az Octomom néven elhíresült amerikai "celeb", ezúttal adventi dobásra készül. Nadya Suleman nyolcas ikreivel karácsonyi dalt énekeltetett fel, a formációnak pedig a Roctuplets nevet adta.

Nadya Suleman akkor tett világhírnévre szert, amikor hat gyermek után újabbakat, egyszerre összesen nyolcat vállalt, mégpedig mesterséges megtermékenyítéssel. Ennek hatására az immár 14 gyermekes amerikai anya saját valóságshow-t is kapott. A tévénézők által „Octomom” néven ismert nő a 2009. januári ikerszülése óta számos botrányt tudhat maga mögött. Hol levetkőzött, hol csődbe ment, hol pedig felnőttfilmben vállalt jó pénzért szerepet.

A 37 éves anyuka most egy ünnepi meglepetéssel készül, mégpedig egy adventi különszámmal. Egy karácsonyi hangulatú dalt vett fel a nyolcas ikrekkel. A Romeo Holloway rapper által írt számot a kicsik már egyszer előadták születésnapi bulijukon, idén januárban.

Az ünnepi verzió címe az I’m ready for Christmas (Készen állok a karácsonyra), a nyolctagú, piros Mikulás-sapkát viselő banda pedig a Roctuplets nevet kapta. Az ennivalóan édes nyolcas ikrek állítólag nagyon élvezték a felvételeket, amihez – az autizmussal született Aiden kivételével – a többi testvérük is csatlakozott. Nézzétek meg a felvételeket, és nézzétek meg, hogy szerintetek valóban élvezték-e a gyerekek anyjuk újabb húzását…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top