Tuti Tippek

Sorozatfüggők karácsonya

Szinte minden sorozatban megjelenik valahogy a karácsony. A Grace Klinikában nyálasan, az Így jártam anyátokkal sorozatban kissé perverzen, a Jóbarátokban örökzölden... Összeszedtük a szerintünk legjobb karácsonyi sorozatjeleneteket.

Grace Klinika
Kórházban karácsonyozni borzalmas! De ha már mindenképpen karácsony napján vennék ki a mandulánkat, persze hogy azt szeretnénk, hogy az isteni Derek Shepard operáljon minket. Az sem lenne baj, ha az egykori katonaorvos, Owen betoppanna december 24-én az ajtónk elé és elgitározná nekünk a Mennyből az angyalt. A Grace Klinikában évről évre megünnepelik a készítők a karácsonyt, de sajnos évről évre egyre giccsesebb.

Narancsvidék
Aki eddig azt gondolta, hogy a Narancsvidék egy nyálas tinisorozat – volt, mert már véget ért –, az nagyon téved. Helyenként tényleg viccessé teszi a képregénybolond kocka kamaszt alakító Adam Brody, aki karaktere szerint feltalálta a „karácsukát”, a karácsony és a hanuka közös ünnepét. Hogy erre miért volt szükség? Nézd meg a videóból, talán kedvet kapsz az egész sorozathoz!

Barátok közt
A magyar sorozatokban a kemény fiú Bartha Zsolt is kisebb szenté alakul át karácsony estén. Berényi Miki meg úgy énekli a Mennyből az angyalt, mintha megszállta volna a szentlélek. Már csak az hiányzik, hogy idei karácsonyi részben visszatérjen Magdi anyus, mert nélküle nem ünnep az ünnep, na!

Jóbarátok
Habár a kultikusnak számító Jóbarátokban mindig nagyobb hangsúlyt fektettek a készítők a hálaadásos részekre – az egyikben például feltűnt Aniston akkori ura, Brad „azisten” Pitt –, minket mindig feldob Joey és Chandler benzinkutas ajándékosztása. Ha úgy járnátok, mint a két jó barát, és csak a benzinkúton tudnátok bevásárolni a családnak, ajándékötleteink a következők: Liptai Claudiá-s férfimagazin apunak, semmire nem használható, de ezernyi részből álló szerszámkészlet a tesónak, és teljesen értelmezhetetlen plüsspapagáj a húginak. Anyunak pedig egy csomag Negro.
 
 
Így jártam anyátokkal
A történet a következő: Adott egy Barney Stinson nevű fiatalember, akinek csak egyetlen baja van, de az jó nagy: képtelen fékezni a férfiasságát. Bárkit, bárhol, bármikor… Így nem csoda, hogy minden egyes karácsonykor, amikor legjobb barátja húga levelet küld, perverz szöveggel énekli el a kedvenc ünnepi dalokat. Párszor gyomorszájon is vágják miatta…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top