Tuti Tippek

Az óceánon karácsonyozott Balázs Klári

Balázs Klári azt meséli, élete legkülönlegesebb karácsonya volt, amikor férjével, Korda Györggyel Ausztráliában turnéztak, és ott érte őket az ünnep.
Havat csak a televízióban láttak
Havat csak a televízióban láttak

„A tél megszokott kellékei, mint a hideg, vagy akár a hó, a jég, elmaradtak – meséli az énekesnő. – Voltak azonban beöltözött, piros ruhás Mikulások, a pálmafákon csodálatos ünnepi dekoráció és fergeteges hangulat az utcákon. Emellett volt valami megható is abban, ahogyan az ott élők ragaszkodtak az ünnepükhöz, és minden keresztény hagyományt betartottak, mit sem törődve azzal, hogy havat csak a televízióban látnak.” Klárika kánikularuhában nézelődött az ünnepi vásár forgatagában, majd Gyurival később az óceánban megmártózva gyönyörködtek a díszbe öltözött ausztrál kisvárosban. „Mindez hatalmas élmény volt nekünk, szívesen utazunk el karácsonykor. Ám nem kell rólunk azt hinni, hogy csak a drága dolgok szereznek nekünk örömet. Az én férjem a kis ajándékokra is úgy vigyáz, amiket tőlem kap, mint a szeme fényére. Egy időben pénztárcákat vettem neki, mert gyűjti őket, de ma már annyi van neki, hogy tollakra váltottam. Öröm figyelni, amikor szépen felöltözik és egy-egy tőlem kapott tollát a zakója zsebébe teszi.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top