Tuti Tippek

Keleti Andi: A gyerekekkel lett teljes az ünnep

Minden karácsony gyönyörű, de mindannyiunk életében ott az a bizonyos legszebb, ami valamitől más, különleges, soha el nem feledhető. Az advent időszaka alatt hírességeink mesélnek megható emlékeikről…
megvan bennem a gyermeki kíváncsiság és várakozás
„Megvan bennem a gyermeki
kíváncsiság és várakozás”

Épp tíz éve volt az a bizonyos karácsony, ami Keleti Andi lelkében valamit végérvényesen megváltoztatott. Akkor, amikor első gyermekével, Vikivel bővült a család. A baba épp a „mászós” korszakban volt karácsonykor, s olyan lelkesedéssel udvarolta körül a karácsonyfát, hogy végül alatta találta magát. „Viki már babaként is különleges figyelmet szentelt a mesekönyveknek, nagy érdeklődéssel nézegette a képeket. Így volt a fa alatt könyv, baba, plüssjátékok, ám a csillogó gömbök, a színes díszek és az egész ünnepi dekoráció még inkább elvarázsolták a lányomat. Amit az arcán láttam, az maga volt az ünnep csodája, amit annak köszönhetően, hogy anya lettem, én most már kétszeresen élhetek át: megvan bennem a gyermeki kíváncsiság és várakozás, amit Viki, és most már Máté rám ragasztanak, emellett az ajándékozás, a készülődés izgalma, hogy vajon ki mennyire örül majd a neki szánt meglepetésnek. Viki születése után érzem át igazán azt, hogy ez az ünnep valóban a családé, hiszen csak ilyenkor engedhetjük meg magunknak, hogy a munkából kiszakadva igazán egymásra figyelhessünk. Idén például nagy korizásra készülünk a két ünnep között, édes négyesben” – meséli a népszerű tánctanárnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top