Programok

9 millió forintot ér ez a csúnya karácsonyi pulcsi

Gyűjteménybe illő darab ez a Swarovski-kristályokkal kirakott ronda karácsonyi pulcsi, amit 9 millió forintnak megfelelő összegért szeretnének elsózni.

Egy ideje már igazi menőség ronda karácsonyi pulóvert viselni, de míg még a legelvetemültebb hipszter is kihozza legfelejebb 10 000 forintból a kamu-vintage rénszarvasmintás pulóvert, van olyan, aki 9 milliót áldoz erre a projektre.

9 millió forintot ér a világ legdrágább ronda karácsonyi pulcsija
9 millió forintot ér a világ legdrágább ronda karácsonyi pulcsija

Vagyis ezt remélik a pulcsit gyártó Tipsy Elvesnél, akik a Swarovskival karöltve alkották meg a 24 272 apró kristállyal kirakott ronda karácsonyi pulcsit. A luxuskiadású pulóver összesen 52 óra alatt készült el, és egyébként fő motívumként egy unikornison lovagló Mikulás jelenik meg rajta.

9 millió forintot ér a világ legdrágább ronda karácsonyi pulcsija

A Tipsy Elves szóvivője szerint azonban ez nemcsak a legdrágább, hanem egyúttal a legjobb pulcsi a kategóriában, továbbá azt is hozzátette, hogy a borsos árú luxuspulóver igazi gyűjtői darab lehet azok számára, akik élnek-halnak a ronda karácsonyi pulóverekért.

Ti felvennétek ezt a karácsonyi pulcsit?
Persze, 9 millióért is simán!
Esetleg ha kicsit olcsóbb lenne, felvenném a bégelezőbe.
Csak akkor, ha a nagyi adja.
Akkor sem venném fel, ha fizetnének.

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top