nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

A legtutibb kültéri karácsonyi dekorációk

Legtöbben karácsonykor nemcsak a lakásunkat, hanem a bejárati ajtónkat, a ház körüli bokrokat, a kertet, a teraszt is feldíszítjük az ünnepekre. Vannak igazán ízléses kültéri karácsonyi dekorációk, de gyakoriak a kicsit túlzásokba vitt fényfüzér- és kivilágított hóembercsodák, amik inkább retinaégetőek, mintsem szemet gyönyörködtetők. Mi most összegyűjtöttünk pár igazán ízléses kültéri ünnepi dekorációt, amiből érdemes inspirálódni.
NLCafé
f Ajánlom

Karácsonykor gyakorlatilag az egész ház fényárban úszik kívül-belül. Pár igazán ízléses kültéri karácsonyi dekorációval valóban tovább emelhetjük az ünnep fényét, ezt bizonyítja következő összeállításunk is, amibe elrejtettünk egy kakukktojást is, amit vétek lett volna kihagyni a felsorolásból.

1. Piros masnit a kerítésre

Ki gondolná, hogy egy egyszerű piros masni ennyire jól mutat. Semmi giccs, semmi
Ki gondolná, hogy egy egyszerű piros masni ennyire jól mutat. Nemcsak a kerítést, a bejáratot is díszítheted vele, ráadásul pénztárcakímélő is.

2. Fa+fenyőág piros bogyós terméssel

Ha viszont a természetes anyagokat szereted, akkor sem kell túl komplikálni
Ha viszont a természetes anyagokat szereted, akkor sem kell túlkomplikálni az ünnepi díszítést. Faágakból készített koszorúval és néhány téli piros bogyós terméssel igazán szuper kültéri dekort készíthetsz.

3. Az elmaradhatatlan

A bejárati ajtóra kirakott karácsonyi kopogtató a kültéri dekorálás egyik alap
A bejárati ajtóra kirakott karácsonyi kopogtató a kültéri dekorálás egyik alapja. Semmiképp se felejtsd el!

4. Girlandos bejárat

Ha lakásunk, házunk előtt van egy kis fenyőfa, azt érdemes feldíszíteni az ünnepekre. A bejárati ajtót a kopogtatón túl girlanddal is díszíthetjük.
Ha lakásunk, házunk előtt van egy kis fenyőfa, azt érdemes feldíszíteni az ünnepekre. A bejárati ajtót a kopogtatón túl girlanddal, csillogó gömbökkel is díszítheted.

5. Ne feledkezzünk meg a gyerekekről

A kültéri dekorálásba vonjuk be a kisebbeket is. Remek közös családi program karácsony előtt.
A kültéri dekorálásba, a ház körüli fenyőfák felöltöztetésébe vonjuk be a kisebbeket is. Remek közös családi program karácsony előtt, és az eredmény is csodaszép!

6. Valami igazán egyedi

Ha megvan a karácsonyi kopogtató, a feldíszített girland, de nem szeretnél kültéri égősorra beruházni, pedig nagyon szeretnél valamilyen hangulatfényt, akkor azt a bejárati ajtód belső felére is felte
Ha megvan a karácsonyi kopogtató, a feldíszített girland, de nem szeretnél kültéri égősorra beruházni, pedig nagyon szeretnél valamilyen hangulatfényt, akkor azt a bejárati ajtód belső felére is felteheted!

7. Túldíszített karácsony

Könnyedén túlzásokba
Legalább három égősor, kettő giga ajtókopogtató, plusz még egy kis ünnepi dísz az asztalon is. Van, akinél ez a befutó.

8. Csak óvatosan a fényfüzérrel

Gyakorlatilag a szivárvány minden színében pompázó kültéri égősor kapható már, de azért maradjunk a jó ízlés határain belül. Nem kell feltenni a 16. füzért csak azért, hogy megmutassuk a szomszédnak n
Gyakorlatilag a szivárvány minden színében pompázó kültéri égősor kapható már, de ha lehet, maradjunk a jó ízlés határain belül. Nem kell feltenni a 16. füzért a hetedik bokrunkra. A mottó ebben az esetben: a kevesebb néha több!

9. Egyszerű, visszafogott

Mivel a karácsony fő színei a piros és az arany, hajlamosak vagyunk túlzásokba esni, már giccsesen díszíteni. De itt egy remek példa arra, hogy egyszerű, visszafogott dekorációval is
Mivel a karácsony fő színei a piros és az arany, hajlamosak vagyunk túlzásokba esni, giccsesen díszíteni. De itt egy remek példa arra, hogy egyszerű, visszafogott dekorációval is csodássá varázsolhatjuk a kertünket vagy a teraszunkat.

10. Ablakba csempészett hangulat

Ha a bejáratot nem szeretnéd túldíszíteni, akkor az ablakba is tehetsz karácsonyi dekorációt fából,
Ha a lakás bejáratát nem szeretnéd túldíszíteni, akkor az ablakba is tehetsz karácsonyi dekorációt fából készült díszekkel, amit még csillogó aranygömbbel bolondíthatsz.

11. Hangulatos mécsesek

Nemcsak a lakásban, a kertben, teraszon, bejárati ajtóhoz is tehetünk mécsestartókat, amibe gyertya helyett kültéri égősort r
Nemcsak a lakásban, a kertben, teraszon, bejárati ajtóhoz is tehetünk mécsestartókat, amikbe gyertya helyett kültéri égősort is tehetünk. Garantáltan meghozza a karácsonyi hangulatot!

Olvass még karácsonyi dekorációkról:

Megosztás Facebookon