Programok

Ezt a lengyel karácsonyi reklámot imádja a világ

Az év karácsonyi reklámját ezúttal nem a John Lewis rakta össze, hanem egy lengyel webáruház: bájos és megható, garantáltan nevetsz, aztán garantáltan sírsz.

Karácsony előtt már jó néhány héttel megjelennek a megható karácsonyi reklámok, és míg többnyire mindenki a nagy áruházak, mint a Harrods vagy a John Lewis ütős reklámjait várta, idén tényleg, de tényleg semmi nem lehet jobb ennél a megható lengyel reklámnál.

Az Allegro névre keresztelt lengyel webáruház English for Begginers nyelvkönyvének reklámja már ott telitalálat, hogy megtett főszereplőjéül egy végtelenül cuki, idős lengyel urat és egy apró kiskutyát. 

A sztori szerint az idős lengyel férfi angoltanulással próbálkozik, ennek érdekében pedig tényleg mindent megtesz: teleragasztgatja cetlikkel az egész lakást, éjjel-nappal a hanganyagot hallgatja, és a nyelvkönyvet bújja, többé-kevésbé jó angolsággal dadog a buszon, a fürdőkádban, félálomban.

És akkor a reklám végén kiderül, miért volt ennyire fontos a nyelvlecke… de ezért már tényleg mindenki nézze meg magának a reklámot:

Nézegess még több karácsonyi reklámot az NLCafén:

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top