Programok

Nézd meg a legszebb 2016-os karácsonyi díszeket

Vajon milyen a 2016-os karácsonyidísz-trend? Nos, hogy megtudd, mutatunk néhány igazán ötletes karácsonyfadíszt. Azt persze nem javasoljuk, hogy azonnal dobj ki minden tavaly vásárolt gömböt, angyalkát vagy csillámos girlandot, ugyanakkor inspirációt gyűjthetsz a fotók alapján. Főként, ha szeretnél idén karácsonyra begyűjteni néhány újabb és trendi darabot.

A karácsonyi díszek trendje szerencsére nem változik olyan látványosan, hogy ciki lenne fölakasztani a fára a korábbi években vásárolt készletet. Hogy újabb és újabb csodaszép díszeket kínálnak a boltokban, az nemcsak azért lehet, mert másféle formák vagy színek divatosak, hanem, hogy például pótolhasd az eltört vagy már megkopott karácsonyfadíszeket. Persze, ha mindenképpen követed a divatot, arról sem akarunk lebeszélni.

Ilyen a 2016-os karácsonyidísz-trend

A karácsonyfád nem attól lesz trendi, hogy minden évben vagyonokat költesz méregdrága csillogó díszekre, hanem attól, hogy egyedien és a saját ízlésednek megfelelően díszíted föl. És ehhez éppen elegendő az is, ha a színeket jól válogatod meg. A piros vagy a fehér, az ezüst vagy az arany a karácsony legjellemzőbb színei, amelyek soha nem mennek ki a divatból, és amelyeket kedvedre variálhatsz, vagy önállóan is használhatsz.

Hódítanak a rókás karácsonyi díszek idén, de ugyanígy trendik a masnikkal díszített üveggömbök vagy az ajándékdobozdíszek. Na és persze, mindenkor divatosak az angyalkás karácsonyi díszek. Ezekből mutatunk most néhányat inspirációul, sőt egészen egyedi és különleges ötleteket is találtunk.

Nézd meg galériánkban a legszebb 2016-os karácsonyi díszeket

Megnézem
Összes kép (1)

További gyönyörű karácsonyi díszeket találhatsz még az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top