Programok

Karácsonyi filmek: erről szól a Karácsony az exszel

A hosszú adventi hétvégéken vagy a karácsonyi estéken sokak számára a tévézés az ideális kikapcsolódási forma. Ehhez ajánlunk egy humoros, mégis elgondolkodtató, habkönnyű vígjátékot. Nézzétek meg a Karácsony az exszel című filmet, nevessetek és okuljatok. És hogy miről szól a film? Röviden ezt is eljáruljuk.

Sírós, nevetős, romantikus. Milyen is lehetne egy igazi karácsonyi vígjáték? Mert a karácsony mégis csak a szeretetről szól, ezért biztosra vehetitek, a sírásból a végén nevetés lesz. A Karácsony az exszel című filmből azt is megtudhatjátok, hogyan.

Erről szól a Karácsony az exszel című film

Jesse és Noelle a tökéletes házaspár. Nos, egészen addig, míg a férfi félre nem lép… Noelle szerint az egész napvilágra került sztoriból semmi sem igaz, Jesse mégsem hiszi – innentől exférje – egyetlen szavát sem. Kidobja a férfi összes holmiját, akinek fel is út, le is út. A bonyodalmak persze csak most kezdődnek…

Aztán két évvel később az exeket egy durva karácsonyi vihar sodorja ismét egymás mellé. Némi bor, beszélgetés, ajándékok, és megtörténik az, ami csak a filmekben lehetséges. Vagyis tényleg csak a filmekben? Szerelem, megbocsátás, könnyek, na meg egy kis síelés. Romantika a köbön, avagy kihagyhatatlan karácsonyi kikapcsolódás és önfeledt szórakozás némi tanulsággal fűszerezve – ez a Karácsony az exszel. Nézzétek meg.

Nézzetek bele a Karácsony az exszel előzetesébe is

Olvass még karácsonyi filmekről az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top