Programok

Négycsillagos téli szünet a Ligetben (X)

A karácsonyban az a legszebb, hogy összegyűlik a család, megajándékozzunk egymást, eszünk, iszunk, együtt vagyunk. Az ünnepi "pihenés" viszont a valóságban korántsem pihentető. TIPPÜNK: idén próbálj ki valami újat: töltsd a téli szünetet egy gyönyörű négycsillagos szállodában, így idén végre tényleg azzal foglalkozhatsz, amiről ez az időszak szól, a családoddal.
Négycsillagos téli szünet a Ligetben (X)

Négycsillagos levezetés karácsony után

Egyre elterjedtebb, hogy az otthoni kimerítő kapkodás helyett a családok egy wellnessparadicsomban töltik a karácsonyt, vagy a két ünnep közti időszakot. Hogy ne a főzőcskéről, naphosszat tartó takarításról, mosásról és szervezésről szóljanak a téli ünnepek, érdemes végiggondolni, hogy az eddig bevett gyakorlatunk helyett lehetne ez másképp is. Például egy négycsillagos pihenés a két ünnep között gyönyörű természeti környezetben, a történelmi Magyarország közepén, Szarvason. Létezik Békés megyében egy varázslatos Liget, amely hatalmas ősfáival, a hotel parkjában felbukkanó nyulakkal, mókusokkal, a fákról bölcsen letekintő baglyokkal, a Körös-part nyugalmával és csendjével már önmagában is a harmónia Ligete.

Megnézem
Összes kép (1)

A szarvasi Erzsébet liget gyönyörű természeti környezetében a négycsillagos Liget Wellness és Konferencia Hotel**** télen is használható külső meleg vizes medencéjével, a Körösre néző Szauna Házával és belső wellness részlegével, saját gyógyvizével, sóbarlangjával, japánfürdőjével, helyi és nemzetközi ételkülönlegességeivel az év minden szakában a tökéletes feltöltődés terepe. A téli szünet a Liget Hotelben tényleg arról szól, amiről szólnia kell, a családról. Forralt borozz, sült gesztenyézz, wellnessezz, tisztítsd ki a tüdőd a Sóbarlangban, vagy ülj be egy ünnepi szaunaszenánszra.

Négycsillagos téli szünet a Ligetben (X)

Wellness-pihenés ajándékba?

Egy négycsillagos wellness-utazás nem csak izgalmas program karácsonykor, de tökéletes ajándék is lehet. Te is az utolsó pillanatban kapkodsz az ajándékok után? A legtutibb ajándékot keresed, de a boltban millió az ember? Koncentrálni nem tudsz, a lelkesedésed lassan felváltja a tömeghisztéria által generált dühöd? Idén mindezt kihagyhatod. Rakj a fa alá négycsillagos pihenést, hogy szüleid, barátaid és szeretteid új emberként térjenek haza Szarvasról! A szarvasi Liget Hotel honlapján különböző típusú ajándékutalványok között válogathatsz, de a legjobb az egészben, hogy a vásárlást otthonról, könnyen és gyorsan intézheted. A tökéletes ajándékot így kapkodás, tülekedés és bosszankodás nélkül szerezheted be.

Négycsillagos téli szünet a Ligetben (X)
 

Ünnepi Kikapcsolódás a Nyugalom Ligetében: 2016. december 23. – december 29.

Helyszín: Liget Wellness és Konferencia Hotel****, Szarvas

Jelentkezni az alábbi linken lehet:

http://ligetszarvas.hu/unnepi-kikapcsolodas

Karácsonyi ajándékutalvány rendelése:

http://ligetszarvas.hu/karacsonyi-ajandekutalvanyok

Általános infók a Hotelről: http://www.ligetszarvas.hu/

Foglalás: +36 66 311 954 telefonszámon.

 

 

 

 

 

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top