Nyereményjáték Advent 2011

A test meggyógyulhat a lélek által

A nők csodálatosak! Képesek minden helyzetben, szerepben és még a munkahelyen is helytállni. A ProForma Studio azért jött létre, hogy a mozgás és a megfelelő táplálkozás ne idő kérdése legyen. Mi a teljes embert nézzük, a zsírpárnák eltüntetésétől a lelki egyensúly megtalálásáig mindenben, amiben kéred, támogatunk Téged.

A test meggyógyulhat a lélek általA 30 perces kavitációs ultrahang kezelés erre nyújt gyors és hatékony megoldást. Gépünk segítségével könnyedén, nyom nélkül és fájdalommentesen megszabadulhatsz súlyfeleslegedtől és a makacs narancsbőrtől. Egy alkalommal akár 3 cm körfogat csökkenés érhető el, melyet hetente ajánlott megismételni. Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Nincs fájdalom, nincs sebészeti beavatkozás, nincs kockázat.

Emellett több gépünk segítségére lehet a fogyásban, például az OTO FLABéLOS teljes test vibrációs edzőgép, ami nem csak a fogyni vágyóknak, hanem a csontritkulás lassításában is partner. Segítségével 10 perc alatt 50 percnyi edzőtermi munkát végez el, így a kevés szabadidővel rendelkező vendégeink kedvence.

A ProForma Studio mottója: “A test meggyógyulhat a lélek által, és a lélek a test által.” A lélek karbantartására reikit, az univerzális energiát használjuk és a kineziológiát, mely minden probléma (még a túlsúly is) lelki hátterét megtalálja és megoldást kínál. Különböző masszázsaink mind a test, mind a lélek gondjaira gyógyírt jelentenek. Anyagcsere alapú táplálkozással és életvezetéssel kapcsolatos kérdéseire is örömmel keressük Veled a megoldást.

Karácsonyra kedvezményes masszázs és alakformáló bérletekkel kedveskedünk vendégeinknek, ez mind uraknak mind a hölgyeknek jó ajándék lehet.

A test meggyógyulhat a lélek által
 
  A test meggyógyulhat a lélek által
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top