Nyereményjátékok

Hotel Európa fit ****superior

A jó közérzet, a szellem, a lélek és a test harmonikus egysége - ezt kínálja neked a Hotel Európa fit ****superior Hévízen.




A szálloda Hévíz zöldövezetében fekszik, 400 méterre a világhírű gyógytótól. Engedj meg magadnak néhány napnyi kényeztetést, kikapcsolódást, testi-lelki feltöltődést: lubickolj a gyógyhatású melegvízben, játssz önfeledten gyermekeddel élménymedencéinkben, relaxálj pezsgőfürdőnkben, méregteleníts szaunáinkban, vegyél egy kellemes aromaterápiás masszázst, kényeztesd bőrödet Gyöngy Szépség és Wellness Intézetünkben, és ráadásként kóstold meg bőséges büféasztalunk ínyencségeit!

Páratlan élmények és felüdülés várja a család minden tagját a Hotel Európa fit**** superior-ben!






Elérkeztünk az év utolsó szakaszához. A hideg nappalok, borús reggelek már a tél megérkeztét jelzik, lassan fehér hótakaró lepi majd el az utakat. A tél azonban magával hozza kedves ünnepeit, szívünk izgatott várakozással telik meg.

Napjainkban egyre többen döntenek úgy, hogy egy kicsit másképp töltik az ünnepnapokat. Hagyják magukat elvarázsolni, kiszolgálni, elkényeztetni.
Karácsonykor is pihenés, kikapcsolódás és meghitt hangulat vár mindenkit a Hotel Európa fit ****superior-ben, Hévízen.


Családod minden tagját elvarázsoljuk, s hogy mit is ajánlunk?
Testet-lelket melengető fürdőzést a termálvízben és az élménymedencében, pezsgőfürdőt, külső-belső úszómedencét, frissítő szaunavilágunkat!
Rengeteg kezelés közül válogathatsz, a fodrászattól a manikűrön, kozmetikai kezeléseken keresztül a speciális testmasszázsokig. A távol-keleti masszázs-technikák, az aroma és thalassoterápia, yumeiho, ayurveda, méregtelenítő, relaxáló és vitalizáló testkezelések mind-mind kényeztetnek!






Különböző gyermekprogramokkal szórakoztatjuk a kicsiket, hogy számukra is felejthetetlenné tegyük e pár kellemes napot. Közös karácsonyfadíszítés, gyertyagyújtás, ajándékosztás, borkóstoló, fáklyás gyalogtúra, miselátogatás és karácsonyi koncert színesítik a programot. Persze az ünnepek kulináris élvezeteiről sem szabad megfeledkeznünk, hiszen ilyenkor kicsit mindig többet engedünk meg magunknak, mint a mindennapokban. A szálloda konyhája felejthetetlen gasztronómiai élvezeteket tartogat az ünnepekre is.



Az egyik ünnep után jön a másik, szilveszterre készülünk. Nem kell messzi tájakra látogatnunk, mégis csodás napok várnak ránk, feltöltődve, frissen, fitten indulunk, együtt várjuk az Újévet!









A hévízi Hotel Európa Fit**** superior idén is fergetes szilveszteri mulatságra hív téged igazi gourmet gálavacsorával, ahol az önfeledt, fergeteges hangulat mellett pár nap alatt teljes harmóniában, a természettel testileg és lelkileg feltöltődhetsz, újjászülethetsz.


www.europafit.hu





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top