Mézeskalács

Remek mézeskalácsreceptek egy helyen

A mézeskalácsot mindenki imádja, mi is. Ezért ebben a gyűjtőcikkben remek mézeskalácsrecepteket, ötleteket, valamint látványos és ínycsiklandozó képeket gyűjtöttünk össze.

A mézeskalács nem csak egy finom sütemény, sokkal több annál. A karácsony egyik jelképe és elengedhetetlen hozzávalója. Látványos dekoráció, ezen kívül az elkészítése szuper családi program is lehet, akár egészen kicsi gyerekek is segédkezhetnek az elkészítésnél. Bloggerünk kipróbálta. Nézd meg itt a mézeskalács receptjét, és egy videón annak is tanúja lehetsz, hogyan vonta be a gyerekeket a konyhai sürgés-forgásba.

Remek mézeskalács receptek egy helyen

Már többször próbálkoztál mézeskalács-készítéssel, de sosem sikerült? Ne add fel! Itt a recept, hogyan készül a tökéletes mézeskalács. Ha megcsináltad a tésztát, és valami különlegesre vágysz, akár mézeskalács koszorút is készíthetsz. Itt van néhány remek kép inspirációnak:

Megnézem
Összes kép (1)

 Ha glutén- vagy laktózérzékeny vagy, akkor sem kell lemondanod a finomságokról. Összegyűjtöttünk 6 glutén- vagy laktózmentes karácsonyi süti- és desszertreceptet itt, mind nagyon finomak. Mentes mézeskalácsreceptet pedig itt találsz. Érdemes letesztelni, hogy a vendégek észreveszik-e, hogy valamiben különbözik a mézeskalácsod a megszokottól.

 Mi jut még eszünkbe a mézeskalácsról? Hát a mézeskalács ház! Gyönyörűeket lehet készíteni és már egész mézeskalács falvak is készülnek, amiket meg lehet csodálni, vagy van olyan kezdeményezés is, ahol ki lehet egészíteni saját készítésű házakkal. Ugye hogy ezek is milyen gyönyörűek? 

Megnézem
Összes kép (1)

 Még több mézeskalács az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top