Mézeskalács

Tacskós süti a karácsony új sztárja

Megőrülsz ezekért a cuki, hosszú testű kutyákért? Akkor idén muszáj lesz elkészítened ezeket a karácsonyi tacskós mézeskalácsokat!

Ha te is hatalmas tacskórajongó vagy, nyilvánvaló, hogy karácsonykor is körülveszed magad néhány tacskós cukisággal. Az egyik legjobb döntés lehet, ha nekiállsz ilyen cuki tacskós süteményeket készíteni – ha pedig nincs szíved megenni őket, karácsonyi dekorációnak is jók lehetnek!

Ezt kell megsütnie minden tacskómániásnak idén karácsonykor

Ehhez először is szükséged lesz egy tacskós kiszúróhoz (ha még nem lenne ilyen a háztartásodban) – ebből szerencsére már rengeteg változat is létezik, itt van például ez, vagy akár ez is. Érdemes beruházni, mert így rengeteg tacskó alakú finomságot készíthetünk majd!

Aztán készítsük el kedvenc mézeskalácsunkat (mi ezekre a mézeskalács receptekre esküszünk), és szúrjuk ki belőle a tüneményes kis tacskókat!

Ezt kell megsütnie minden tacskómániásnak idén karácsonykor

Ha végtelenségig fokoznánk a cukiságot, marcipánból vagy cukormasszából készíthetünk nekik Mikulás-sapkát és apró sálat is, de akkor is nagyon aranyosak, ha csak gombszemet és kis orrot rajzolunk nekik a cukormázzal!

Tacskós karácsonyt mindenkinek!

Ezt kell megsütnie minden tacskómániásnak idén karácsonykor 

SheKnows

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top