Mézeskalács

Mézeskalács-fűszeres tejfölpite, amiből mindenki kér még

Igazi karácsonyi, krémes, selymes, lágy pitét mutatok most, ami könnyen, gyorsan elkészíthető, nincs benne semmi flanc. Mégis mindenki többet szeretne még belőle.

A finom krémessége elvarázsolja az embert. Ünnepi ebédekhez az ilyen típusú sütiket szeretem a legjobban, mert nem túl tömörek, ezért több fogás után is meg lehet kóstolni. A képen nem annyira látszik, mint élőben, de egy kevés fűszer is van a krémben – viszont alapvetően fehéres színű marad, ami nagyon szép kontrasztot alkot a sötét, kakaós tésztával.

Mézeskalács fűszeres tejfölpite, amiből mindenki kér még

Ti hogy álltok a karácsonyi készülődéssel és ajándékvásárlással? Nekem már csak négy ajándékot kell beszereznem, és ezek közül csak három olyan, amiről még dunsztom sincs, hogy mi lesz az; nem a legjobb arány ugyan, de megnyugtat az, hogy még van időm.
Adok majd a napokban-hetekben egy-két gasztroajándéktippet is, már van egy komplett bögrés-forrócsokis-kekszes csomag a blogon, most lesz egy kicsit másmilyen jellegű is, de nem akarom lelőni a poént, majd meglátjátok.

A folytatásért kattints a Sweet home caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top