Mézeskalács

Minden, aminek szeretteid örülnének

Szeretettel nyújtjuk át neked összeállításunkat, melyből válogatva könnyen találhatsz olyan ajándékokat, melyekkel meglepheted szeretteidet.

     Megjelent Méhes György, a Nagy mesélő legújabb vidám regénye, a Tatárok a tengeren

 

“– El van intézve! – jelentette ki biztató mosollyal Vilmos atya. – A nyaralást én fogom megszervezni.
Ebből rögtön tudtuk, hogy most rémes dolgok következnek.”
A jámbor Öcsi, a jó kis Vilike, a mindig mosolygó Mihály, az icipici István  – ők négyen e történet ifjú főszereplői. Vilmos atya vezényletével a fiúk a tengerre indulnak!
Méhes György, a nagy mesélő vidám családi regényeinek újabb kötetében ezúttal Öcsi mesél: a Tatárok a tengeren friss humorral és bájjal teli szórakozást kínál.

Elérhetőség:
Cerkabella Könyvkiadó
H-2000 Szentendre Arany János u. 1.
Tel: +36 26 952 553
E-mail: info@cerkabella.hu

 

                                                 A 3 legőrültebb karácsonyfadísz

 

A Butlers idei kínálata bővelkedik az extrém karácsonyfára-valókban, a hóember és angyalka rég a múlté, idén a dinoszaurusz a trendi! A legvadabbak közül válogattunk.

 

 

 

 

Dinoszaurusz
A dínók menősége viszont vitathatatlan, az idei karácsony egyértelműen nélkülözhetetlen kellékei. Több verzióban is kaphatók a Butlers-ben!
Pudlikutya
Egy fokkal visszafogottabb háziállat kutyarajongóknak. Csak a Buksi meg ne egye örömében.
Repülő tehén
Ha az űrben nem is, de a levegőben vidáman repked ez a kecses tehénke, a téma kevésbé karácsonyi, a megvalósítás bája viszont szívmelengető, a modern karácsonyfáról ő sem hiányozhat!
+ 1 Cuki róka
Végül a bónusz, egy nem őrült, csupán iszonyúan cuki karácsonyfadísz, a rókás. A róka amúgy is az év egyik nagy divatja, miért ne lóghatna a fán is egy-kettő belőle?

Elérhetőség:
Webáruházunk elérhetősége: www.butlers.hu   
Webáruházunk e-mail címe: webshop@butlers.hu
Tedd fel kérdésedet a Facebookon: Írj üzenőfalunkra!

 

                                               Tuti ajándék személyre szabottan

 

A leggyakoribb kérdések talán, ami az ünnepek közeledtével kavarog a fejekben.
Mi lenne a tökéletes ajándék a karácsonyfa alatt? Mi a legmegfelelőbb, legegyedibb meglepetés, aminek biztosan örül? Harmonikus kényelem? Ízletes vacsora akár egy finom borral? Egész napos wellness pihenés? Kényeztető masszázs? Vagy esetleg mindez egy ajándékban?

 

 

Hogy az ajándékozás valódi örömet okozzon, a meglepetés csillogó szempárt csalogasson szerettei arcára, hogy akár együtt, akár másokkal, de igazi élményekkel tudja megajándékozni barátait, ismerőseit, családját, jusson eszébe a MenDan élményutalvány, ami nem csak szolgáltatásokat kínál, hanem egy életérzést, a szabadság pillanatait, wellness kényeztetést és a minőségi gasztronómia mámorító ízeit egész éven át.
Válasszon igényei, lehetőségei és a megajándékozott személyisége szerint a MenDan élményutalványai közül vagy igényeljen személyre szabott utalványt!

Elérhetőségek:

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior
H-8749 Zalakaros, Gyógyfürdõ tér 8.
Tel.: +36 93 542 100
Fax: +36 93 542 150
E-mail: reservation@mendan.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top