Tuti Tippek

Karácsonyi csokimánia – 3 recept

Bloggereink már javában készülnek a karácsonyra, a következő három receptben minden a csokiról szól...

Gesztenyés mézeskalács bonbon Krisztina konyhájából

Igazából a cím kicsit csalóka, mert valójában nem bonbon, mert 1. még sosem készítettem bonbont, és ezután sem sokszor fogtok bonbonról olvasni nálam, mert ezt meghagyom a profiknak, tényleg nagyon sok remek blog van ebben a témában. 2.  a recept nélkülöz minden profi technikát, vagy eszközt… Kattints a receptért!

Karácsonyi csokimánia - 3 recept

Karácsonyi csokimánia - 3 recept
Karácsonyi cupcake
Bonnie konyhájából 

Készítettem pár karácsonyi cupcake verziót, most ezeket szeretném bemutatni. Eddig csak recepteket írtam, de most írok beszerzési helyeket is, ha valaki ilyen díszítőtermékeket keresne, vagy egy jó habzsákot, akkor megosztom, hogy én mikkel dolgozom, hátha segítség. Kattints a receptért!

 

 

Karácsonyi Doki-csoki Csak a Puffin konyhájából

Amikor már azt hittem, hogy a Doki-csokikkal révbe értem, és annál jobb már nem lehet, akkor kiderült, hogy de. Itt vannak ugyanis ezek a karácsonyi csokitábla formák, amivel annyira szép csokit lehet készíteni, hogy nagyon, és ráadásul tokkal-vonóval, azaz csecse kis dobozzal együtt jár, így roppant egyszerű az egész és szépen lehet is prezentálni, nem kell külön csomagolgatni, variálni a papírokkal, stb. Gyönyörű, de nem? Kattints a receptért!

Karácsonyi csokimánia - 3 recept

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top