Mézeskalács

Fűszeres tepsis burgonya

Hozzávalók:

  • 1 kg kisebb szemű burgonya
  • 1 kiskanál só
  • bors
  • 2-3 kiskanál kakukkfű
  • 1-2 kiskanál rozmaring
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 darab citrom

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt.
A burgonyát tisztítsd meg a héjától, és vágd fel négy darabba. Egy nagy tepsit olajozz ki vékonyan az olívaolajjal, dobd rá a burgonyát, szórd meg a fűszerekkel, és a kezeddel forgasd át az egészet, hogy a fűszer és az olaj mindenhol érje a burgonyát. Facsard rá a citrom levét, és meleg sütőben süsd puhára. Sütési idő kb. 25-30 perc.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top