Tuti Tippek

Falon repülő hal az idei karácsonyi sláger

A nemzetközi játékfogalmazó, a Toys R Us összeszedte az idei karácsonyi szezon legnépszerűbb termékeit. A repülő hal rengeteg nagyágyúra rávert.

Falon repülő hal, az idei karácsonyi slágerAz előrejelzések szerint a 2011-es adventi szezon rekorderei között kiemelkedő lesz a repülő kopoltyús, amiből rengeteg szülő vásárolt már. A cég a lista összeállításakor 36 új termékére fókuszált, nyilatkozta a Toys R Us marketingigazgatója, Karen Dodge.

A legkeresettebb játékok között befutónak számító Airswimmers széria héliummal működő hala ráadásul az év játéka címet is elnyerte idén. A távirányítós játék interneten is megrendelhető, mintegy 14 500 forintos áron. Az 1,2 méteres nagyságú halat főként 8–11 év körülieknek ajánlják.

Legnagyobb konkurenciái az angolszász területeken nagy visszatérőknek számító Cabbage Patch Kids, vagyis a káposztababák. A figurák eladásából szintén óriási bevételekre számítanak idén karácsonykor, igaz őket a 2–4 éves korosztály számára viszik a szülők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top