Tuti Tippek

Készüljünk együtt a karácsonyra idén is

November végétől a Nők Lapja Café szerkesztősége kicsit olyan, mintha a Télapó magyarországi kirendeltsége lenne. Szorgos manók csomagolják az ajándékokat, a krampuszok mindennap elrejtik a játékhoz szükséges hópihéket, a szerkesztők pedig hirtelen angyalok lesznek, akik megállás nélkül gyártják a karácsonyi cikkeket, nektek. Fogadjátok hát szeretettel az idei adventi különszámunkat.

Azzal nem árulunk el meglepetést, hogy idén is minden reggel elrejtünk néhány hópelyhet, amelyért cserébe sorsjegyet adunk. Aki pedig szorgalmasan keresgél, az most is értékes nyereményekért indul. És ne feledjétek, a főnyereményen kívül még számos arany, ezüst és bronz meglepetés vár.

Csináld magad karácsony! 

A Nők Lapja Café oldalán egyre népszerűbbek a „csináld magad” anyagok, advent idején különösen figyelünk arra, hogy a lehető legtöbb tippet adjuk, miként tehetitek igazán egyedivé az adventi várakozást. Koszorút, naptárat és asztali díszt is gyárthatsz velünk, és természetesen a saját készítésű ajándékok sem maradnak ki a sorból.

Hurrá karácsony!

Milyen karácsonyfát vegyenek a környezettudatosak? Milyen a karácsony Angliában? És hogyan ünnepelnek azok, akik nem a családjukkal töltik a december 24-ét? Többek között ezekkel a témákkal is foglalkozik az advent.hu aktuális rovata. De az sem marad le semmiről, aki a legmeghatóbb karácsonyi reklámokat vagy a legfurcsább karácsonyfákat keresi…

Mézeskalács

Idén is kinyit karácsonyi receptes könyvünk, amelyben a fehér desszereteken át a házi készítésű szaloncukron át bármit megtalálhattok. Na jó, bográcsban főtt halászlé sajnos idén sem lesz. De ha valaki megszán minket, akkor a szerkesztőség címén szívesen fogadunk egy adagot.

Felkapcsoljuk a fényeket

Mindezeken kívül idén is kiderítjük, hogy melyek a legmenőbb ajándékok, és azok is kapnak tippeket, akik a bármit megadnának egy gyerekmentes óráért. Mindent kidekorálunk és becsomagolunk, és az angyalok is nekünk súgják meg először a karácsonyi horoszkópot. De már a jól megszokott adventi naptárat és napi karácsonyi dalt is kereshetitek minden reggel. Tudjátok, az ötletet mi adjuk, a karácsony a tiéd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top