Tuti Tippek

Szerelmi horoszkóp szilveszterre

A szinglik életében az év utolsó napján valami új kezdődik, míg a párkapcsolatban élők számára akkor lesz jó a szilveszter, ha az "élni és élni hagyni" elvet követik.

Mi vár a szinglikre szilveszterkor?

Szerelmi horoszkóp szilveszterreEz egy fergeteges szilveszter lesz. December 31-én a Kos Hold együtt fog állni az Uránusszal. Ez külön-külön is intenzív hatású. De együtt nem összeadódik, hanem meghatványozódik az erejük. Mivel a Kos az asztrológiában az első jegy, ő a kezdet, és így most bármi elkezdődhet. Ez remek hír azoknak, akik készen állnak egy új kapcsolatra. A bolygók azt mutatják, hogy elementáris erővel fog berobbanni valaki, aki nem törődik a konvenciókkal, a szokásokkal, az elvárásokkal és a kifogásokkal. Ugyanis a Kos jegyű bolygók félresöpörnek mindent, ami nehézkes és lassú. A fiatalos, tiszta erő nem kételkedik, mert nincsenek rossz tapasztalatai. Akárcsak egy kétéves gyermek: naivan, megkérdőjelezhetetlenül hisz abban, hogy amit el akar érni, azt eléri. Ez az, amire azoknak van szükségük, akik végre szerelmesek akarnak lenni. Csak arra kell vigyázniuk, hogy ez viszonzott, kölcsönös és legális legyen.

Január 1-jén kora hajnalban a Nyilas Merkúr és a Szűz Mars feszült fényszöget fognak bezárni. Sajnos ez összeütközést eredményezhet a nagyvonalúság és a kicsinyesség között. Az igazság valahol a kettő között van. Aki ezt megtalálja, az nemcsak egy futó kalandot fog átélni, hanem akár egy életre szólóan beleszerethet a párjába. Ehhez az is elengedhetetlen, hogy ne racionálisan, hanem szívből közelítsen a másikhoz. Lesz, akinek ez könnyen megy, és lesz, akinek nem…

Mi vár a párkapcsolatban élőkre szilveszterkor?

Szerelmi horoszkóp szilveszterreA szilveszteri bulikat mindig nagy elvárások övezik: muszáj mindenkinek jól éreznie magát, muszáj finomnak lennie minden ételnek, és muszáj az egésznek nagyot szólnia. Mindez megviselheti a párokat. Különösen a december 31-i bolygóállások lesznek túlságosan „agresszívek”. A Kos Hold és az Uránusz együtt iszonyú erővel készteti az embereket arra, hogy jól érezzék magukat, és kötelezően akarnak tombolni. Itt az akarat az, ami mindenkit ingerlékennyé tesz, emiatt könnyen robbanhat ki vita. Szerencsére a Kos mindig gyors lefolyású dolgokat mutat, szóval nem lesz ebből valódi összeveszés. De mindez rányomhatja a bélyegét az estére.

Erre azért kell odafigyelni, mert január 1-jén hajnalban egyszerre két feszült bolygóállás is lesz az égen. Mindkettőnél a tűz és a föld elemi minőségek szállnak vitába egymással. A tűz a lendület, a szenvedély, a meggondolatlanság, míg a föld a megfontoltság és a tervszerűség: ez a kettő nem passzol össze. Ugyanakkor azok a párok, kiknél ez a kettő jelen van, remekül kiegészítik egymást. Amennyiben évek óta működik a kapcsolatuk, valószínűleg tökéletesen megtalálták a helyes mértéket. Ekkor a tűz loboghat, és a föld békében maradhat. Az új év első napján ez lesz a siker, illetve a harmónia kulcsa. Akkor fogják élvezni a szilvesztert és az újévet azok, akik párkapcsolatban élnek, ha gyakorlatba átviszik az „élni és élni hagyni” elvét. Ettől függ, hogy hogyan búcsúzik az óév, és hogyan indul az új.

Akiknek ez kellemes lesz:
Kos-, Oroszlán- és Nyilas-szülöttek

Akik élvezhetik mindezt:
Ikrek-, Mérleg-, Vízöntő-szülöttek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top