Tuti Tippek

Szerelmi horoszkóp karácsonyra

Szenteste újhold lesz, ami mindenkinek hoz valami újat, mindegy, hogy egyedülálló, vagy éppen párban él. Szerelmi horoszkóp december 24. és 26. között.
Szerelmi horoszkóp karácsonyra

Karácsonyi szinglik

Általánosítani nem sok értelme van. Az ilyen előrejelzések találati aránya megkérdőjelezhető, de csak azért, mert mindenki másképp áll hozzá, holott az tagadhatatlan tény, hogy karácsony szentestéjén újhold lesz, ami mindenkinek az újat hozza el. Az is tény, hogy december 25-én este Jupiter, Fortuna Major, a Nagy Szerencse bolygója végre befejezi hátráló mozgását, és elindul előre. Vagyis mindaz, amit eddig hátráltatott, feloldódik és meglódul.

Mindez azt vetíti előre, hogy azok, akik keresik a párjukat, karácsonyi ajándékként kaphatnak egyet. Hihetetlen, hogy karácsonykor, amikor mindenki a családjával otthon „gubbaszt”, lehet ismerkedni, pedig így van. A legesélytelenebb helyzetben történnek a legcsodálatosabb találkozások. Ez a pár nap különleges körülményeket varázsol azok köré, akik valóban készek egy új szerelemre.

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a karácsonyi bolygóállásokban szerepet kap Plútó, a gyökeres változások bolygója. A Holddal együtt állva a Bak jelében csupa olyan racionális alapot kérdőjelez meg, amelyről azt hittük, mozdíthatatlan. Hasonlatos ez az egész a romantikus filmekhez: azt gondolhatjuk, hogy ilyesmi csak ott létezik, és velünk nem történhet meg. Pedig a Plútó pont azt teszi lehetővé, ami lehetetlen, például egy szerelmet egy olyan személlyel, akinek a „paraméterei” nem felelnek meg a korábbi elképzeléseinknek.

Párkapcsolatban élők karácsonya

Ahhoz, hogy odáig jusson egy pár, hogy a karácsonyfán csillagszórót gyújtson, ajándékot bontogasson, és az ünnepi menünek nekilásson, sok előkészület szükségeltetik. Kérdés az, hogy ez mennyire fárasztja le őket, és mennyire lesznek ingerültek addigra. A karácsonyt megelőző hét pont annyi feszült bolygóállást tartogat, mint amennyi harmonikust. Ez azt jelenti, hogy egyformán lehet feszült és harmonikus a hét, ami a szentestébe torkollik.

Szerelmi horoszkóp karácsonyraAz is látszik, hogy az újhold december 24-én lehetőséget ad arra, hogy a kapcsolat megújuljon. Egy gyengéd ölelés, egy finom érintés minden korábbi sebet begyógyít. Azok, akik párkapcsolatban élnek, azt fogják érezni, hogy képesek újat felfedezni a másikban, sőt újból beleszeretni abba, aki ott van mellettük. Persze a karácsonyi szentimentális „díszletek” felerősítik ezt az érzést. De ne gondolják, hogy csak emiatt van az egész!

December 25-én Jupiter is segít: végre elindul előre, és pozitív irányba mozdítja el a megakadt, ellaposodott kapcsolatokat. Ráadásul Jupiter a gyarapodás szimbóluma is. Tehát azok a párok, akik gyermeket szeretnének, most jó esélyt kapnak erre. A csodák karácsonykor nem lehetetlenek. Az még „hab a tortán”, hogy Plútó is aktiválódni fog, ettől gyökeres változások lehetnek kapcsolaton belül. Például másképp reagál az egyik fél, és a másik sem a megszokott módon válaszol. Ez nagyon más lehet, izgalmas, izgató, beindító. És pont ez a „cél”. Lehet egészen más módon egymáshoz szólni, érni és szeretkezni. Senki sem tilthatja meg, hogy egy párkapcsolat új irányt vegyen, és ezzel másfajta élményeket adjon…

Akikre a legpozitívabban fog hatni:
Bika-, Szűz-, Bak-szülöttek

Akik élvezhetik jótékony hatását:
Rák-, Skorpió-, Halak-szülöttek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top