Tuti Tippek

Csillagjegyek karácsonyi vészhelyzetben – levegőjegyek

Ki ne állítaná, hogy a karácsonyi készülődés stresszel jár? S persze minden csillagjegynek van egy jó tanácsunk a stressz levezetésére, igaz, előtte azért elemezzük a stresszforrásokat is! Játékos horoszkópunkon megsértődni szigorúan tilos!

Csillagjegyek karácsonyi vészhelyzetben – levegő jegyekIKREK
Az idei arany a kék, a piros a fekete, az angyalok helyett pedig díszítsék a fát pillangók! – Na jó, nem állítjuk, hogy minden Ikrek pont ezek mentén az elvek mentén határozza meg a karácsonyi trendeket, de az biztos, hogy e jegy szülöttei szeretik a leginkább kreatívan megközelíteni az ünnepeket! Ha Ikrekhez vagyunk hivatalosak, biztosak lehetünk benne, hogy nem hagyományos karácsonyi menü kerül az asztalra (vagy ha igen, a fűszerezésbe kerül valamilyen csavar), és ami a legjobb, hogy az Ikrektől egészen biztosan izgalmas ajándékot kaphatunk.

Stresszűző tipp: Ne akarj minden áron újítani, egy-két jól bevált recepttel és egyszerűbb ajándékkal is arathatsz sikert! Ráadásul így nem kell azon sem aggódnod, mit szólnak majd a többiek!

Csillagjegyek karácsonyi vészhelyzetben – levegő jegyekMÉRLEG
A Mérleg akkor érzi elemében magát, ha a családi munkamegosztást megszervezheti, s mindenkinek kioszthatja a feladatát. Ha emellett egy kisebb vita is kialakulna, amit el lehet simítani, igazán jó napja lesz. Nem, nem a vita miatt, hanem a nagyszerű diplomáciai bravúr miatt, amivel helyrehozza az ülésrendet, vagy elintézi, hogy a nagy gyerek boldogan vigyázzon a kicsire a fa feldíszítése alatt.

Stresszűző tipp: Valójában nincs is szükséged stresszűző tippre, hiszen te magad vagy a stresszűző tippek kifogyhatatlan tárháza. A sok diplomáciai manőver közben ne sikkadjon el az ünnep mondanivalója!

Csillagjegyek karácsonyi vészhelyzetben – levegő jegyekVÍZÖNTŐ
Az extrém karácsonyok szakértője a Vízöntő. Az ő esetében a stressz legfőbb forrása az a félelem, hogy esetleg egy családtag nem lepődik meg az ajándékán eléggé, hogy a karácsonyfa nem lesz elég nagy (elég kicsi?), elég csillogó (elég környezettudatos?), és hogy az ünnepi vacsora nem lesz elég újító. A dologban a legszebb, hogy az ismerőseid hozzád járnak tippekért, és természetesen az ő karácsonyi ünnepeik kézben tartását is magadra vállalod, sőt ezt mindig stresszmentesebben is csinálod, mint a sajátodat!

Stresszűző tipp: Állj úgy a sajátodhoz, mintha másé lenne! Nem kell túlgörcsölni az egészet, és nem kell legyőznöd a tavalyi karácsonyt semmilyen szempontból sem!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top