Design vasárnap

WAMP – A kedvenc karácsonyi vásárod

A Karácsony az év talán legjobban várt ünnepe, amelyre hosszú hetekig készülünk. Ennek a várakozásnak egyik sokak által kedvelt eleme az ajándékok beszerzése. Ha szeretnél igazán személyre szabott meglepetést szerezni, fontosnak tartod, hogy támogasd a hazai tervezőket, szeretnél mindent egy helyen beszerezni úgy, hogy közben Te is jól érzed magad, a WAMP a lehető legjobb választás.

Idén még december 14-én és 21-én jelentkezik a WAMP, a Millenáris B csarnokában közel 200 kiállító várja mindazokat, akik hazai tervezők társaságában szeretnének a Karácsonyra hangolódni. Érdemes jó néhány órát szánni a nézelődésre, hiszen a designvásár kínálata zavarbaejtően gazdag. A színes forgatag különleges vásárlási élményt kínál, hiszen a standok többségénél az alkotó maga kínálja termékeit, így a kíváncsiskodók sok-sok műhelytitokkal is gazdagodhatnak.

WAMP - A kedvenc karácsonyi vásárod

A jól ismert és kezdő divatmárkák egyedi tervezésű hétköznapi és alkalmi ruhákkal, táskákkal, övekkel, kalapokkal és más apróbb divatkiegészítőkkel készülnek, az ötvösök és ékszertervezők asztalainál mindennapi viseletként hordható izgalmas ékszerek mellett nemesfém darabok is megtalálhatók, mindez hihetetlenül sokféle stílusban.

Több tucat alkotó kifejezetten gyerekholmikra koncentrál. A különféle korosztályoknak szóló vidám és különleges gyerekruhák mellett gyerekjátékok, textilfigurák és temérdek mesekönyv is beszerezhető, s jó néhány könyvkiadó önálló standdal képviselteti majd magát.

Akik lakásukat szeretnék néhány különlegesebb darabbal otthonosabbá varázsolni, azok sem csalódnak majd, hiszen a finom kerámiakészletektől kezdve, a lakástextileken keresztül, mécsestartók, lámpák, kisebb bútorok, bőrpuffok és sok más kiegészítő közül választhatnak. Idén a korábbi éveknél több képzőművészt lát vendégül a WAMP, grafikákból, nyomatokból és művészi igényű fotókból egyaránt komoly felhozatalra számíthatnak az érdeklődők.

WAMP - A kedvenc karácsonyi vásárod

Külön kategóriát képviselnek a gasztro kiállítók, akik kizárólag minőségi, igényes élelmiszereket kínálnak. A szépen csomagolt, ajándéknak sem utolsó csokoládék, bonbonok, lekvárok mellett kekszek, sütemények, mézek, borok, párlatok, olívaolajok, pástétomok és más húsfélék is kaphatóak lesznek, de jó néhány cukrászda és kávézó is kitelepül, s akik nézelődés közben megéheznek, azokat helyben fogyasztható őszi-téli csemegék, hagyományos és szokatlan finomságok várják.

WAMP – a kedvenc karácsonyi vásárod

December 7., 14.,21. Millenáris B csarnok, Nyitva: 10.00-18.00

A belépő 500 Ft., amely teljes egészében levásárolható.

WAMP - A kedvenc karácsonyi vásárod

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top