Design vasárnap

Gyere el te is a különleges Adventi Design Vasárnapra!

Ha már jól ismered a magyar dizájnvásár, a WAMP hangulatát, akkor nem kell sokáig sorolni az előnyöket, hogy miért jobb itt elintézni a karácsonyi ajándékvásárlást. Kerüld el a plázák sodró és kiborító adventi tömegét, és látogass el a Nők Lapja Café és a WAMP közös Adventi Design Vasárnapjára!

A WAMP és a Nők Lapja Café kapcsolata nem újszerű, évek óta kéz a kézben járva népszerűsítik a magyar dizájnerek legújabb kollekcióit, és együtt örülnek a hazai, valamint külföldi sikereknek. Kézenfekvő volt tehát, hogy egy adventi vásár erejéig szorosabbra fűzze a köteléket a legrangosabb dizájnvásár és az ország legolvasottabb internetes női magazinja.

Miért pont a WAMP?

A mai magyar divat és dizájn törekvéseit támogató WAMP célja a 2006-os kezdetektől fogva az, hogy a maga szerény eszközeivel a közízlés formálójává válhasson, és támogassa a magyar dizájntermékek marketingjét és imidzsét. További célok, hogy a kimagasló, minőségi dizájnt kézzelfoghatóvá, mindenki számára elérhetővé tegye. A kéthetente jelentkező vásárokon közel száz magyar tervező egyedi termékei várják az odalátogatókat. Magyar dizájnerek ruhái, divatkiegészítői mellett gyerekruhák, játékok, mesekönyvek is kaphatók, és jelen van a WAMP gasztroszekciója is. A WAMP több, mint egy egyszerű dizájnvásár, tökéletes időtöltés akár az egész családnak.

Gyere el te is a különleges Adventi Design Vasárnapra!

Miért pont a Nők Lapja Café?

Hűséges olvasóink már jól tudják, hogy a Nők Lapja Cafén a karácsonyi készülődés mindig meghatározó szerepet játszik, adventi különszámunkban nemcsak az ünnepi finomságok, hanem a minőségi kézműves ajándékok is fontos helyet kapnak. A WAMP és a Nők Lapja Café együttműködése pedig garancia arra, hogy idén az Adventi Design Vasárnap lesz a karácsonyi készülődés legjobb rendezvénye.

A Millenáris B-csarnokában november 30-ára kitűzött WAMP Adventi Desing Vasárnapon a jól ismert tervezők mellett a  Nők Lapja Caféról ismert bloggerek hasznos workshopokkal várják a látogatókat. A Cafeblog népszerű szerzői megmutatják, hogyan készülnek a legkreatívabb karácsonyi dekorációk, mitől lesz igazán szép a karácsonyi csomagolás, és természetesen ünnepi finomságokból sem lesz hiány. A gyerekeket se hagyjátok otthon, hiszen a legkisebbeknek játszóházzal készülünk, a nagyobbak pedig szervezett foglalkozások keretében aktívan kivehetik részüket a karácsonyi készülődésből.

Mindenkit várunk szeretettel az adventi hajtás előtt, a hasznos és ünnepi kikapcsolódásra!

Gyere el te is a különleges Adventi Design Vasárnapra!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top