Dekor

10 karácsonyi angyalkás dísz

A karácsonyhoz hozzátartoznak az angyalok. Lehetnek giccsesek, de lehetnek bájosak és nagyon szerethetőek is. Utóbbiakból gyűjtöttünk össze tízet. Inspirációnak, ötletgyűjtéshez is tökéletesek amellett, hogy gyönyörűek, megunhatatlanok, nem mellesleg pedig csodásan mutatnak a karácsonyfán. Nézd meg angyalkás díszeinket.

Angyalkaimádóknak és gyűjtőknek mondhatni kötelezőek ezek a bájos angyalkás karácsonyi díszek. És hogy ne csupán nézegethesd a gyönyörű fotókat, avagy a célunk valójában mégis ez, le is töltheted a szebbnél szebb karácsonyi díszeket.

Használd képernyővédőnek vagy beállíthatod háttérképként is. Bármelyik mellett döntesz, imádni fogod, amikor felvillannak a gyönyörű angyalok a számítógéped képernyőjén. Arra biztatunk, töltsd le akár mindet, mert akkor egymás után jelennek meg a monitoron.

Az angyalkás karácsonyi díszek

fotóinak letöltéséhez válaszd ki a kedvenc képedet, a jobb egérrel kattints a kép mentése más néven vagy a beállítás háttérképként fülekre. Előbbi esetében válaszd ki a könyvtárat, ahová menteni szeretnéd az angyalkás karácsonyi díszek fotóit. Utóbbinál pedig máris megnézheted, hogyan mutat a gépeden.

Ezekkel az angyalkás karácsonyi díszekkel készülünk az ünnepekre.

Csodaszép angyalkás karácsonyi díszek a galériában

Megnézem
Összes kép (1)

További angyalkás karácsonyi díszek az NLCafén

Fotók: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top