Dekor

3 tipp, hogy szebb legyen a karácsony(X)

Egész más lehet az ünnep, ha megfogadod az alábbi egyszerű tippeket.

1. Fordíts figyelmet az ünnepi asztalra!

A legnagyobb kihívás, hogy megtaláld az egyensúlyt: ne legyen szürke és unalmas az asztalod, de ne is rakd tele díszekkel. Ezt a legegyszerűbben úgy oldhatod meg, ha hétköznapi tárgyakat használsz díszként. Így lehet egy egyszerű szalvétából, egy mézeskalácsformából vagy néhány Ferrero Rocher szemből is az ünnepi asztal éke. Ráadásul az ilyen dekorációk elkészítéséhez csak egy kis kézügyesség kell. Ötletekért pedig irány a www.ferreroünnepidekor.hu oldal, ahol az asztali dekorációs tippek közül te is könnyen megtalálhatod az ízlésednek leginkább megfelelőt.

3 tipp, hogy szebb legyen a karácsony(X)

2. Dobd fel az ajándékcsomagolásokat!

Nem kell mindenképp ötletes ajándékot választanod. Ha például nem jut eszedbe jobb meglepetés a bácsikádnak, mint egy pár zokni vagy egy szép nyakkendő, még mindig kiélheted a kreativitásodat az ajándék becsomagolásában. Ne gondolj semmi drága vagy bonyolult dologra; például sima csomagolópapírból és néhány szem Raffaellóból is készülhet kedves, személyes és egyedi díszítés. Ehhez érdemes meglátogatni a www.ferreroünnepidekor.hu oldalt, ahol remek ötleteket találhatsz a különleges ajándékcsomagolásokra.

3 tipp, hogy szebb legyen a karácsony(X)

3. Díszítsd harmonikusan az otthonodat!

3 tipp, hogy szebb legyen a karácsony(X)

Hogyan kelthet kellemes hatást az ünnepi díszbe öltöztetett lakás? A legfontosabb, hogy figyelj a színekre. Vedd figyelembe bútoraid, illetve kiegészítőid árnyalatait, és ez alapján válaszd ki, hogy milyen színű dekorációval szeretnéd díszíteni az otthonodat. Fontos, hogy tartsd magad a döntésedhez, és később se keverd a különböző, egymáshoz nem illő színeket. A www.ferreroünnepidekor.hu oldalon számos különböző lakásdekoráció közül válogathatsz, amelyeket a Raffaello, Ferrero Rocher és a Mon Chéri pralinék piros, fehér, illetve arany-barna színvilága ihletett. Így az oldalon biztosan találhatsz a színválasztásodhoz illeszkedő dekortippet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top