Kezdők karácsonya

5 csodás, törhetetlen karácsonyi dísz

Törhetetlen karácsonyi díszeket több okból is érdemes beszerezni vagy készíteni. Egyrészt nem törnek el, így hosszú éveken át újra és újra fölakaszthatod a karácsonyfára. Másrészt a legtöbb törhetetlen karácsonyi dísz anyaga könnyű, így még a kisebb karácsonyfák ágait sem húzzák le. Öt szuperkreatív ötletet mutatunk, melyeket karácsonyig még elkészíthettek.

A törhetetlen karácsonyi díszek nemcsak kisgyermekes családokban nélkülözhetetlenek. Bárkinek ajánljuk, akik inkább a kisebb karácsonyfákra esküsznek. A vékony ágakon is remekül mutatnak a könnyű karácsonyfadíszek. Ezekből mutatunk öt különlegesen kreatív ötletet.

1. törhetetlen karácsonyi dísz: filcből készült állatkák

A filcből készíthető állatok hihetetlenül aranyosan mutatnak a karácsonyfán. És még olyan óriási nagy kézügyességre sincs szükség a megvalósításukhoz. A rókás karácsonyi díszek pedig szupertrendiek idén.

5 csodás törhetetlen karácsonyi dísz

2. törhetetlen karácsonyi dísz: papírcsillagok

Természetesen nemcsak csillagokat hajtogathatsz papírból. Sablonból hópehely karácsonyi díszeket készíthetsz, melyek nemcsak a karácsonyfán, de az ablakban is csodásan mutatnak. És természetesen ezek is hihetetlenül könnyűek, és nem törnek.

5 csodás törhetetlen karácsonyi dísz

3. törhetetlen karácsonyi díszek: fából készült hóemberke

A fából készíthető karácsonyi díszek sokaságának is inkább a fantázia szabhat csak határt. És nem kell bonyolult dolgokra gondolni. A már nem használt, megunt dominókból például kis ügyességgel tündéri fadíszeket készíthetsz egyszerűen. Fesd át, tűzz bele akasztót, tekerj köré pici anyagdarabkát vagy masnit és máris kész a törhetetlen karácsonyi dísz.

5 csodás törhetetlen karácsonyi dísz

4. törhetetlen karácsonyi dísz: gombkarika

Az évek alatt összegyűlt és használhatatlan gombokból pillantok alatt gyönyörű karácsonyfadíszeket készíthetsz.Vékony drótra fűzd fel a gombokat, igazítsd karikába, és köss rá a gombok színéhez illő masnit. Hát, nem csodásan szép? És még törhetetlen is.

5 csodás törhetetlen karácsonyi dísz

5. törhetetlen karácsonyi dísz: fémkarikából készített díszek

A fémkarikákat fonallal szorosan tekerd körbe. Színes zsinórokkal újra körbetekerve különlegesen szép törhetetlen karácsonyi díszt készíthetsz nagyjából öt perc alatt.

5 csodás törhetetlen karácsonyi dísz

Fotók: Pinterest

Kiemelt kép: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top