Dekor

Készülj új dekorációkkal az ünnepekre (X)

Ötleteinknek köszönhetően nem csak az otthonod és az ajándékcsomagolásaid lehetnek különlegesebbek, de az ünnepi asztal is varázslatosabbá válhat. Emeld új szintre az adventi dekorálást!

Szívesen megújítanád az ünnepi készülődés évről évre ismétlődő rituáléját? Jó hírünk van: egyszerűbb lesz, mint gondolnád. Néhány különleges dekoráció ugyanis egészen más hangulatot adhat a karácsonyi pillanatoknak. Ha nem hiszed, próbáld ki! Első lépésként nézz körül a www.ferreroünnepidekor.hu oldalon, ahol a Ferrero stílusos és elegáns pralinéi által inspirált, egyedülálló dekortippek várnak rád. 

Készülj új dekorációkkal az ünnepekre (X)

Szeretnéd egy különleges asztali dísszel feldobni az otthonod? Idén egyedi ajándékcsomagolással lepnéd meg szeretteidet? Megújítanád az ünnepi asztalt? Bármilyen dekorációt is keresel, itt megtalálod! Az oldalon található dekortippek színvilága a Raffaello, a Ferrero Rocher és a Mon Chéri pralinék arany, fehér és piros színeit követik, így tökéletesen illenek az ünnep hangulatához. Az ötletekhez mellékelt képek, leírások és sablonok pedig segítenek, hogy a díszítés valóban kellemes élmény legyen.

Készülj új dekorációkkal az ünnepekre (X)

Adventi fehér álom

Hozzávalók:
• 1 nagy üvegtál (lapos) és 1 kisebb üvegtál (magas)
• viaszgranulátum vagy díszhomok 
• 4 ezüst gyertya, fehér és rózsaszín papír
• toll, olló vagy snitzer, kis üvegek
• csillámos rózsaszín dekorációs spray 
• Raffaello (4-es csomag)

 

Nézzünk egy kedvcsináló példát!

Szeretnéd megalkotni a képen látható gyertyás dekorációt? Tölts meg egy kisebb üvegtálat viaszgranulátummal (vagy díszhomokkal), állíts bele 4 gyertyát, majd helyezd a kis tálat egy nagyobb tál közepére. Alkoss girlandokat a www.ferreroünnepidekor.hu oldalon található sablon segítségével, fújd be őket csillámos spray-vel és tekerd körbe velük a belső tálat. Végül helyezz apró üvegeket a nagyobb tálba, és rakj közéjük néhány szem Raffaellót. 

Készülj új dekorációkkal az ünnepekre (X)

Ugye milyen egyszerű?

Fedezz fel további ötleteket a www.ferreroünnepidekor.hu oldalon és tedd különlegesebbé az idei karácsonyt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top