Kezdők karácsonya

5 színes és nagyon különleges adventi koszorú

Adventhez közeledve mi mást is kereshettünk volna, mint ötleteket adventi koszorúhoz. Csodásan színes és egészen különleges adventi koszorúkat mutatunk, melyet bármelyikét akár magad is elkészítheted. Kreatív, egyedi ötletek, melyekkel különleges adventi hangulatot varázsolhatsz otthonodba.

Az advent elképzelhetetlen koszorú nélkül. A várakozás időszakában minden vasárnapon egy-egy újabb gyertyát gyújthatsz meg az ünnepek előtt. A karácsony előtt egy hónap gyorsabban elillan, mint most gondolnád. Érdemes hát mielőbb beszerezni a legszebb színes adventi koszorúkat. Ehhez mutatunk most gyönyörű és különleges ötleteket.

1. színes adventi koszorú – a falra akasztható

Egészen parádés, ugyanakkor csöppet sem bonyolult ötlet ez az akár falra is akasztható adventi koszorú. A megoldáshoz mindössze egy négypolcos gyertyatartóra, színes gyertyákra lesz szükség és a kertből is beszerezhető néhány borostyánágra.

5 színes és nagyon különleges adventi koszorú

2. színes adventi koszorú – kekszes doboz újrahasznosítva

Színes és már kiürült kekszes dobozból elképesztő adventi koszorút készíthetsz gyorsan, egyszerűen, könnyedén. Töltsd meg a dobozt virágfölddel, ültess rá mohát, szúrj a közepébe négy fehér vagy színes gyertyát. Díszítsd színes papírokba csomagolt gyufásdobozokkal, színes szalagokkal, masnikkal. Eredeti?

5 színes és nagyon különleges adventi koszorú

3. színes adventi koszorú – vintage-re hangolva

Az újabb igazán kreatív adventi koszorúhoz a készen kapható alapkoszorúba szúrd a négy gyertyát, majd mindenféle régiesnek tűnő szívvel, gombokkal, szalaggal, madzaggal, zsákdarabkákkal, csipkével, angyalokkal díszítsd.

5 színes és nagyon különleges adventi koszorú

4. színes adventi koszorú – romantikus rózsákkal

Mohás koszorút szalaggal átkötve és színes selyemrózsákkal díszítve egészen különleges és romantikus hangulatú adventi koszorút készíthetsz. Megunhatatlan, gyönyörűséges.

5 színes és nagyon különleges adventi koszorú

5. színes adventi koszorú – mézesen édes

A legkülönlegesebb és a legkreatívabb, az kétségtelen. Ámulatba ejtő mézeskalács adventi sütikoszorú. Ki tudna ellenállni egy ilyen gyönyörűségnek? Az ünnepek végén pedig megehetitek.

5 színes és nagyon különleges adventi koszorú

Gyönyörű adventi koszorúkat találhatsz még az nlc-n:

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top