nlc.hu
Dekor

Klasszikus adventi koszorúk

9 klasszikus adventi koszorú

A legtöbb klasszikus adventi koszorú, kicsit múltidéző is egyben. Dominálnak az arany, a piros és természetesen a lila-rózsaszín színek. Nézzük, hogy miből inspirálódhatunk!

Ha létezik egyáltalán olyan, hogy klasszikus adventi koszorú, akkor azon a gyertyák vörösek, csodaszép karácsonyi gömbök, tobozok, színes szalagok díszítik, az alapja pedig valódi fenyőág. És gondolnád, hogy klasszikus darabok is számtalan módon variálhatók

A leggyönyörűbb adventi koszorúkat egészen biztosan élő fenyőágakból kirakott alapra készítik. A gyertyák és a szebbnél szebb üveggömbök sem hiányozhatnak.

Galériánkban olyan mutatós és kreatív adventi koszorúkról készített fotókat gyűjtöttünk össze, amelyeket – ha kedved tartja – letölthetsz, és használhatod azokat képernyővédőként vagy háttérképként. Így nemcsak az otthonodat, de a számítógépedet, a laptopot, vagy épp a mobilt is ünnepi adventi díszbe öltöztetheted.

Csodaszép klasszikus adventi koszorúk

Adventi koszorú
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top