Dekor

20 csodaszép kivágható hópehelysablon

Ablakra helyezve, szobában fellógatva, de még a karácsonyfán is csodásan mutatnak ezek a hópehelysablonok. Nyomtasd ki, vágd körbe, és már kész is.

A hópelyhek elkészítése nem okozhat különösebb nehézséget ezekkel a gyönyörű sablonokkal. Kattints az egér jobb oldali gombjával a fotókra, jelenítsd meg a képet, a fájl menüben állítsd be a nyomtatást, végül nyomtasd ki a hópehelysablonokat az általad választott méretben. A hópehelysablont vágd ki a vonal mentén, az utasítás szerint hajtogatott lapra rajzold át sablont, vágd körbe, végül hajtsd szét a papírt, és ámulj, milyen meseszép hópelyhet készítettél.

Így készül az első négy kivágható hópehelysablon

20 csodaszép kivágható hópehely sablon

A hópelyheket tetszőleges színű papírból hajtogathatod és vághatod. A sablont a háromszög formára hajtott fehér vagy színes papírra rajzold át a hajtogatás mentén, és vágd körbe a vonalak mellett.

Három kivágható hópehely sablon

20 csodaszép kivágható hópehely sablon

Háromszöget a legegyszerűbben úgy hajtogathatsz, hogy a négyzet formájú papírlapot félbehajtod, majd keresztben ismét félbe, így újra egy négyzet lesz a kezedben. Végül pedig átló mentén hajtva megkapod a háromszög formát is, amelyből csodaszép csillag alakú hópelyhet vághatsz ki.

Újabb három gyönyörű hópehelysablon

20 csodaszép kivágható hópehely sablon

Négyzet formára is hajtogathatod a lapot, ebben az esetben négy ágú lesz a hópelyhed. Érdemes kipróbálni, mert így is gyönyörű.

Még négy kivágható hópehelysablon

20 csodaszép kivágható hópehely sablon

A sablonokat mindig a hajtás vonalához illeszd, hiszen így marad egyben a papír és válik gyönyörű hópehellyé a kivágást követően.

Még négy gyönyörű hópehelysablon

20 csodaszép kivágható hópehely sablon

Pici fantáziával valójában magad is készíthetsz kivágható hópehelysablont, hiszen bármilyen formát is vágj ki, széthajtogatva nagyon szép lesz a kivágást követően.

Az utolsó négy kivágható hópehelysablon

20 csodaszép kivágható hópehely sablon

További karácsonyi sablonokat is találhatsz az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top