Dekor

Karácsonyra várva – természetesen

Ilyenkor már se szeri, se száma a karácsonyi készülődésről szóló reklámoknak, cikkeknek, újságoknak, amelyek mind arra buzdítanak minket, hogy vásároljunk ajándékot szeretteinknek, és díszítsük fel a lakásunkat szebbnél szebb dekorációval.

A bevásárlóközpontok, áruházak hangszóróiból végtelenítve szólnak a fülünkbe mászó amerikai karácsonyi dallamok. Mindent megtesznek, hogy érezzük jól magunkat, és vásároljunk. No de ki vetheti meg őket ezért? Ezek a marketing eszközei, amivel ránk vásárlókra akarnak hatni, a nagyobb forgalom reményében. De tényleg ez lenne a karácsonyi készülődés igazi üzenete? Vásárolj drága ajándékokat?! Vagy a “Dekorálj karácsonykor gazdagon, mindegy, csak csillogjon!”?

Karácsonyra várva - természetesen

Remélem nem! Mint mindig most is nézelődtem, inspirációk után kutatva. Milyen lehet egy adventi, karácsonyi dekoráció, ha nem csillog? Milyen legyen, ha azt akarjuk, hogy az ünnepi készülődés hangulatát segítse, és ne uralja azt? Használjunk természetes alapanyagokat, letisztult színeket és formákat. Most mutatok néhány olyan igazán gyönyörű, egyszerű és a természet ihlette dekorációt, ami méltóan simul bele a várakozás időszakába, segítve a valódi belső ráhangolódást erre a csodálatos ünnepre. Mindenek előtt jó néhány, akár saját kezűleg is elkészíthető karácsonyi dekorációt mutatok, ahol a fő alkotó elem a fa, a fenyőág és a toboz. Mindez természetesen fehérrel párosítva. Nincs az a lakás, ahol egy-egy ilyen dekorációnak ne lenne helye.

Karácsonyra várva - természetesen

A folytatásért kattints az Iladesing caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top