Dekor

15 karácsonyi kép a múltból

Múltidézésre invitálunk. Ez a 15 karácsonyi kép visszarepít az időben úgy közel száz évvel. Mosolyogj velünk a retró karácsonyt váró életérzésen.

Egy tökéletesnek álmodott világba invitálunk. Karácsonyi képeink idilli pillanatokat örökítenek meg. Amikor ezek a képek készülhettek, talán még valóban a szeretet ünnepét várták, és szó szerint a szeretet ünnepeként értelmezték a karácsonyt az emberek. Mindenesetre az biztosra vehető, hogy nem a szupermarketekben, ajándékvásárlás közepette tolongtak az adventi vasárnapokon.

Éppenséggel mézeskalácsot sütöttek, vagy az erdőből cipelték haza a karácsonyfát, ahogyan az karácsonyi képeinken látható. És mi a legfeltűnőbb? A hóesésben senki sem fázik, a lakásokban pedig őrjítően meleg lehet, mert a szereplők alig felöltözve készülődnek az ünnepekre. Karácsonyi képeink annyira giccsesek, hogy már szépek, és éppen ettől a megrajzolt tökéletességtől válnak imádni valóvá. Tarts velünk egy kis múltbéli időutazásra.

Találhatsz további karácsonyi képeket az NLCafén

Fotók: Pinterest

Lapozd fel galériánkban a múlt karácsonyi képeit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top