Dekor

10 csodaszép, szív formájú karácsonyfadísz

Merülj el az érzelmek tengerében és díszítsd karácsonyfádat szív formájú, szebbnél szebb karácsonyfadísszel. Ehhez mutatunk 10 különleges és csodaszép ötletet.

A korábbi években leginkább gömbökkel, csillagszórókkal, szaloncukrokkal díszítetted a fenyődet? Miért ne változtathatnál ezen épp ebben az évben? Ha már a karácsony a szeretet ünnepe és annak egyik jelképe, akkor dobd fel szívekkel. Inspirációként gyönyörű szív alakú karácsonyfadíszeket gyűjtöttünk össze, melyek között megtalálhatod a kézzel horgolt vagy a filcből varrt szíveket. Fűzheted gyöngyből, sütheted mézeskalácsból, szódabikarbónás tésztából vagy készítheted üvegből is. És ha a vörös színért nem rajonganál különösebben, még az sem probléma, hiszen kékben, barnában, fehérben épp oly gyönyörűen mutatnak a fára akasztva. Válaszd bármelyik szív formájú karácsonyfadíszt, a dekorációd különleges és csodaszép lesz.

Megnézem
Összes kép (1)

Találhatsz további karácsonyfadísz témájú cikket az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top