Dekor

Hírszemle: a legextrémebb karácsonyi dekorok

Karácsonyfa cipőkből, szemek a fán – és ez még csak a kezdet. Nézzük a legőrültebb karácsonyi dekorációkat!

Hírszemle: a legextrémebb karácsonyi dekorokSzexi cipőkből készült karácsonyfa

 
A 2012 év legszexibb karácsonyfája címet nálunk egy New York-i Christian Louboutin butik-„fája” nyerte, amin tűlevelek helyett luxuscipők sokasága sorakozik.
 
A luxusüzlet úgy döntött, idén nem átlagos karácsonyi dekorral csalogatja be a vásárlókat. A Christian Louboutin az ikonikusnak számító „Pigalle” modelljeiből állított fel egy komplett fát, és az eredmény – a fotók alapján – egészen szexire sikerült, ami nem meglepő, hiszen ezeknél a luxuscipőknél jelenleg nem sok menőbb van Hollywoodban. A piros talpú, krémszínű magas sarkúért olyan hírességek rajonganak, mint Blake Lively, Jennifer Lopez és Kristen Stewart, csak hogy a legelszántabb „felhasználókat” említsük.
 
A körben elrendezett cipőfára egyébként nem hagyományos Christian Louboutinokat is felaggattak. A nyilván nem utcai viseletre szánt darabok talpáról az advent jegyében vörös Swarovski-kristályok köszönnek vissza. Az installáció tetejére, talán már a közelgő szilveszterre gondolva, még egy csupa ezüst magas sarkú csúcsdíszt is felállítottak.

Karácsony partikellékek között

 
Vicces karácsonyi partikellékeket dobott piacra egy cég. A Party Goodies nevű csomagban Mikulás-sapkák, rénszarvasagancsok, Télapó-szemüveg és egy Hohoho-felirat is helyet kapott.
 
Kifejezetten karácsonyi bulikra készítette el papírkollekcióját egy kézi készítésű partikellékeket kínáló cég. Azoknak, akik a céges vagy családi bulit szeretnék feldobni néhány adventi témájú kiegészítővel, biztosan akad valami kedvükre, de leginkább arcukra való a Party Goodies 20 darabos kollekciójában.
 

Hírszemle: a legextrémebb karácsonyi dekorok

A hurkapálcára ragasztott vidám, de klasszikus Mikulás-álarcok, -szakállak, hópelyhek és piros rénszarvasorrok mellett különlegességeket is találhatunk. Hetyke bajusz, csókos, vörös száj, piros csíkos csokornyakkendő és egy, a Télapót idéző „Hohoho” felirat is szerepel a közel 9000 forintos adventi szettben.

Karácsonyfa saját szemekkel

 
Annyira rajongunk a karácsonyfánkért, hogy legszívesebben életre keltenénk? Ha önálló létre nem is lenne soha képes, de egy helyes, vicces szempár segítségével sokkal élőbb benyomást kelthet.

Hírszemle: a legextrémebb karácsonyi dekorok

A karácsonyfa, ha átmenetileg is, de sokaknál szinte családtag lesz az adventi időszakban. Felöltöztetjük, boldogan alá állunk, gyönyörködünk benne és az illatában, vagyis erre a rövid időszakra egészen a szívünkbe zárjuk. Ha szeretnénk tovább fokozni a nappali adventi albérlőjével ezt a kötődést, aggassunk rá szemeket. A hatás egészen döbbenetes, és kicsit talán vicces is. A Giant Christmas Tree Googly Eyes nevű termékének segítségével úgy érezhetjük majd, hogy az idei karácsonyfánk egyenesen a legközelebbi pláza mozitermének filmvásznáról lépett ki, mégpedig egy rajzfilmből.
 
A dülledt, hatalmas szempár segítségével elképesztően élő hatást kelt majd. Különösen gyerekes családokban remélhet nagy sikert a kicsit extrém adventi dekoráció, ami alig 7 dollárba, vagyis 1700 forintba kerül. A dísz akár multifunkcionális is lehet, hiszen a karácsonyi időszak után az udvari-utcai szemeteskukán, vagy a család mosógépén is pisloghat tovább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top