Dekor

Állatkert a karácsonyfán

A karácsonyi díszek talán legviccesebbjeit találtuk meg az Old World Primitives, vagyis egy régi világot idéző, már-már kezdetlegesnek tűnő adventi kollekció díszeiben.

Ünnepi kiegészítők között viszonylag szokatlan, hogy a gyártók nem a modern, divatos irányzatokat követik. Az Esty kínálatában felbukkanó állatos díszek sem külsejüket, sem témájuk tekintve nem haladnak a korral, sokkal inkább a rég letűnt viktoriánus időket idézik.

Az egyébként kifejezetten aranyos, néhol szinte viccesnek tűnő állatseregben rókák, nyuszik, kutyák és macskák szerepelnek. Különlegességüket az ódon báj mellett az adja, hogy mind kézzel készültek, a figurák fejrésze többnyire kartonból, testük pedig szövetből és zseníliából.

Aki nem szeretné fára akasztani, az kísérőként is bevetheti őket, mégpedig a karácsonyi ajándékcsomagokra illesztve. Az eredmény akkor lesz a legszebb és egyben autentikusabb, ha az ajándékot is antik hatású zsírpapírba csomagoljuk, egyszerűen szalaggal átkötözve.

Állatkert a karácsonyfán
Állatkert a karácsonyfán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top