Dekor

Hiánypótlás: itt a fekete karácsonyfa

Fekete színben is árusítanak már karácsonyfákat. A gyártó véletlenül sem találja gyászosnak a színválasztást. Szerintük a divat miatt hiánypótló "színű" a fenyőjük.
Forrás: www.trendhunter.com
Forrás: www.trendhunter.com

Nagy-Britannia igazi úttörő volt a fekete karácsonyfák terén, a szigetországban ugyanis már 2005 óta kaphatóak. Az elsőre, de csupaszon mindenképp gyászosnak tűnő termék most az Egyesült Államokat is meghódíthatja, feltéve, ha tudja.

„Az embereknek van fekete bútoruk, a nőknek tökéletes kis fekete ruhájuk, úgyhogy azt gondolják, miért ne lehetne, hogy színben minden összepasszoljon?” – tette fel költői kérdését Ken Batts, az atlantai Star Decorators Wholesale dizájnere, ahol elsőként kezdték meg a fekete karácsonyfa forgalmazását.

Aki tradicionális zöld fa helyett egy feketével szeretne sokkolni idén, készüljön fel rá, hogy nem ússza meg olcsón. A sötét fakollekcó darabjai 149 és 399 amerikai dollár, vagyis 34 és 90 ezer forint közötti áron kaphatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top