Dekor

Tollvirág: 1 dísz, 3+1 karácsonyi dekorötlet

A tollvirág eddig ruhák trendi kiegészítője volt, azonban jól áll a lakásnak, sőt a karácsonyi dekoráció része is lehet. Csajok előnyben!

Bár úgy tűnik, hogy a karácsonyt nem húzza-vonja kedvére a divat, de minden évben megfigyelhetők jellemző karácsonyi trendek. Idén divat a toll és az élénk nőcis színek – a tollvirág szolidan ötvözi a legújabb divatvonalat. Négyféle színben kapható, csíptetővel felszerelve. Szerencsére az ára sem elképesztő, 470 Ft/2 db. Könnyen bevállalható, főleg úgy, hogy sokféleképpen használható.

1. Karácsonyfadísz – A tollvirág nem tipikus karácsonyi dekorelem, sokkal inkább a budoárok buja világához tartozik, azonban elképesztően jól mutat a fenyőfán. Izgalmas összképet hoz létre a hagyományos karácsonyi díszekkel és formákkal.

Tollvirág: 1 dísz, 3+1 karácsonyi dekorötlet

Hóember, gyöngyházfényű üveggömb, mézeskalács fenyőfa és tollvirág remekül megfér a zöld ágak között. A tollvirág nagy előnye, hogy nem törik, és a csipesszel könnyű felszerelni. Elég nagy, hogy nagyobb fákon is jól mutasson. Elegáns és játékos, nagyon nőies, és éppen ez a nőiesség az idei év karácsonyi divatjának egyik fontos eleme.

2. Szalvétagyűrű vagy ültetőkártya – Az ünnepi terítéket is fel lehet dobni a tollvirágokkal. A legegyszerűbb fehér szalvéta is elegáns és különleges lesz, ha szalvétagyűrű helyett tollvirággal csíptetjük meg. Azonban ha már vad kísérletezésbe kezdtünk, érdemes egészen szabadjára engedni a fantáziát.

Tollvirág: 1 dísz, 3+1 karácsonyi dekorötlet

A hagyományos karácsonyi színek helyett vagányabb színekben is lehet gondolkodni. Idén amúgy is a barnás, okkersárga színek a karácsonyi divatszínek. A terítéket még személyesebbé tehetjük, ha hosszú papírra kinyomtatjuk a vendég nevét és a csipesz alá tesszük, ekkor a dísz ültetőkártyaként is funkcionál. De „Boldog karácsonyt!” vagy egy szép idézetet is tehetünk a virág alá a csipeszbe.

3. Csomagoló díszmasni helyett – Nincs olyan korú nő, akit ne lehetne levenni a lábáról egy tollvirággal, főleg ha egy szép ajándékzacskó vagy egy csomagolás dísze. A tollvirág szalaggal vagy szalag nélkül is használható masni helyett. A masni ugyanis idén nem divatos, igaz nem is ciki.

Tollvirág: 1 dísz, 3+1 karácsonyi dekorötlet

A virágkötők nem kötik adventi csokrokra, és a karácsonyfákon is inkább tolldíszek és textilből készült édességek veszik át a helyüket. Pár éve még masnis karácsonyfára vágyott mindenki, idén jött, látott és győzött a toll, lehet az boa, függő vagy akár tollvirág is.

+1. A karácsonyi csomagolás legrosszabb része, hogy a sok szép papír és dísz később már használhatatlan. Ezzel szemben a tollvirág egészen különleges utat tud bejárni: Kezdi a karácsonyi ajándékcsomagolásán, majd felkerül a karácsonyfára, és végül szilveszterkor bohókás kiegészítő. Egy évet pihen a dobozban a karácsonyfadíszek között, jövőre pedig újra elő lehet venni.

Csíptetős tollviráglelőhely: www.artvirag.hu »
2040 Budaörs, Építők útja 2–4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 9.00–19.00; szombat–vasárnap: 10.00–18.00

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top