Tuti Tippek

Karácsonyi szerelmi horoszkóp

Karácsonykor a szerelem és a szív dolgai intenzívebbé válnak. Ez mindenkit érint, és érdekel. Azokat is, akik párkapcsolatban élnek, és azokat is, akik párra várnak. Nézzük, hogy a bolygók mit jeleznek december 24-25-26-ra külön a párban élőknek és a párra váróknak!

Karácsonyi szerelmi horoszkópKOS:

Párban élők: Azok a Kosok, akik párjukkal együtt ünnepelnek, 24-én vihar előtti csendet, békét érezhetnek. Jogosan. Ugyanis 25-én a Mars-Uránusz szembenállás olyan heves vitát robbanthat ki, amiből szakítás közeli állapot lehet. Ez 26-án csak kicsit csillapodhat. A veszekedés elkerülése a legfontosabb és egyetlen célkitűzés.

Párra várók: December 24-én a párra váró Kosok törekedjenek arra, hogy semmilyen apró dolgon ne húzzák fel magukat! Mivel ez elcsúnyítja őket. 25-én a Mars-Uránusz szembenállás egyeseknek szakítást, másoknak váratlan szerelmet hozhat. Ez 26-án is intenzíven érzékelhető lesz. Szóval remek esély van egy új kapcsolatra.

BIKA:

Párban élők: 24-én a párban élő Bikák szeretetben ünnepelhetnek együtt. A bolygók szuper, kedvező hatással lesznek rájuk. 25-én sem lesz semmi gondjuk. Bár a párjuk valamivel elégedetlen lehet. De ezt a Bikák hihetetlen profin fogják kezelni. 26-án a lustálkodás mellett jót tenne mindkettőjüknek egy romantikus séta a hóban.

Párra várók: Azok a Bikák, akik még keresik a párjukat, 24-én adják át magukat a szeretetnek. Ha minden porcikájukat átjárja a szeretet, sokkal vonzóbbak lesznek. Nem kizárt, hogy valaki telefonon be fog jelentkezni. Ez 25-én vagy 26-án is megtörténhet. A bolygók kellemes meglepetést jeleznek előre. Vagyis a bizakodás jogos.

IKREK:

Párban élők: A párban élő Ikrek szülöttek 24-én meglepően csendesek lesznek. A párjuk azt hiheti, hogy valami baj van. Gyorsan nyugtassák meg, hogy szó sincs ilyenről. Csak így könnyebb meghitten ünnepelni. 25-én és 26-án már elemükben lesznek az Ikrek. Visszatér a cserfes, kedves, nyitott stílusuk. Ez kedvez a társasági életnek is.

Párra várók: December 24-én a párt kereső Ikrek nem lesznek partizós kedvükben. Végre belátják, hogy nem lehet erőltetni a párkeresést. 25-én és 26-án sokkal vonzóbbak lesznek. Érdemes lenne olyan helyre menniük, ahol találkozhatnak érdekes emberekkel. Nem igaz, hogy mindenki bezárkózik otthon, és csak tömi magába a beiglit…

RÁK:

Párban élők: A párban élő Rák szülöttek december 24-én csordultig lesznek szeretettel, szerelemmel. Ennek a párjuk fog a leginkább örülni. Pedig tudniuk kell, hogy nem sajátíthatják ki kedvesüket. Mert a Rákoknak a családjuk is fontos. 25-én kevesebb figyelem jut a párkapcsolatra egy családi viszály elsimítása miatt. De 26-án bármit be lehet pótolni.

Párra várók: 24-én a párt kereső Rákok bárkit képesek elvarázsolni. Az a szeretet, ami a szemükből sugárzik, ellenállhatatlanná teszi őket. Kérdés, hogy lesz-e lehetőségük ránézni egy potenciális jelöltre. 25-én és 26-án sem romlanak az esélyeik. Tehát szigorúan tilos bezárkózniuk. Nem kell zajos szórakozóhelyre menniük. Elég, ha elmennek sétálni.

OROSZLÁN:

Párban élők: A párkapcsolatban élő Oroszlánok december 24-én remekül fogják érezni magukat a bőrükben. A párjukat kényeztetni fogják. Ettől még szebb lesz az ünnep. Másnap kissé másnaposak lehetnek. Ez nem fog jót tenni a kapcsolatnak. De bármi korrigálható még 26-án. Különösen akkor, ha meglepik a párjukat valami kedvességgel: például szívecskés forró csokival.

Párra várók: Azok az Oroszlánok, akik párra várnak 24-én ne törődjenek a párkereséssel! Inkább töltsék a családdal a napot! 25-én és 26-án veszélyes bolygóállások lesznek az égen. Ez minden téren óvatosságra inti az Oroszlán szülötteket. Óvatosan közlekedjenek és közöljenek! Ez a párkeresés sikerének is kulcsa. Tehát a megfontoltság elengedhetetlen.

SZŰZ:

Párban élők: A Szűz szülöttek december 24-én a szokottnál is érzékenyebbek lesznek. Ez okot adhat egy kisebb összetűzésre. Pedig ez elkerülhető. Ha nem süppednek bele a kötekedésbe. Másnap már jobb lesz a helyzet. Békülni mindig jó. Sőt izgató. 26-án a Szűzek szívük szerint elkezdenék eltakarítani a romokat. De ez még korai. Inkább a kedvesükkel foglalkozzanak!

Párra várók: A Szűz jelében járó Hold nem lesz jó hatással a párra váró Szűz szülöttekre. Hajlamosak lesznek elsüllyedni az önsajnálatban. Holott pontosan tudják, hogy ez nem célravezető. 25-én és 26-án vége a szomorkodásnak. Egyre több energiájuk lesz. Ez arra is jó, hogy kimozduljanak otthonról. És járjanak nyitott szemmel az utcán és koripályán is!

Karácsonyi szerelmi horoszkópMÉRLEG:

Párban élők: 24-én a párban élő Mérlegek fáradtak és álmosak lehetnek. Nem sok kedvük lesz a sütés-főzéshez. Ebben kérhetik a párjuk segítségét. A konyha is egy remek hely a flörtölésre. Másnap vigyázzanak, mert Mars-Uránusz szembenállás próbára teszi a kapcsolatukat. Ez 26-ára is vonatkozik. Vagyis a Mérlegeknek mindent el kell követniük, hogy megőrizzék a harmóniát.

Párra várók: A párra váró Mérlegek 24-én szívük szerint fel sem vennék a telefont. „Csigaházas” hangulatban lesznek. Ezzel semmi baj, 25-étől meg fog változni. A Mars-Uránusz szembenállás hihetetlen energiákat mozdít meg. Ez bevonzhat egy új kapcsolatot. 26-án tetterő, sőt tettvágy fogja jellemezni őket. Ezzel lehet és kell is valamit kezdeniük.

SKORPIÓ:

Párban élők: A Skorpiókba 24-én belebújik a kisördög: folyton valami huncutságon fog járni az eszük. Remélhetőleg a párjuk benne lesz a mókában. Mert ha nem, akkor bajba kerülnek. 25-én semmi másra nem vágynak, mint összebújni és lustálkodni. Jó lenne, ha erre lenne módjuk. 26-án is hasonló lesz a helyzet. Szóval pihenjenek!

Párra várók: Azok a Skorpiók, akik párt keresnek, karácsonykor tegyenek félre mindenféle elvárást, elképzelést és koncepciót a nagy Ő-vel kapcsolatosan! A 24-e azért nem jó az ismerkedésre, mert családi kötelezettségeik vannak. 25. és 26. pedig azért nem, mert iszonyú fáradtság zuhanhat rájuk. És muszáj lesz kipihenniük magukat.

NYILAS:

Párban élők: A párkapcsolatban élő Nyilasok jól szórakozhatnak 24-én. Ennek egyetlen előfeltétele, hogy megőrizzék a humorérzéküket. Ebben a párjuk jó partner lesz. Másnaptól a nagy vendégjárás helyett vagy utána bújjanak össze a kedvesükkel! Nézhetnek valami romantikus filmet, vagy társasozhatnak, vagy megmasszírozhatják egymást.

Párra várók: 24-én sokat mérgelődhetnek a Nyilasok. Kérdés, hogy ez mire jó. Tudniuk kell, hogy nem szépíti őket a bosszankodás. És ez nem kedvez a vonzerejüknek. 25-én és 26-án kedvezőbbek lesznek a körülmények. A siker sokban múlik azon, hogy kimozdulnak-e a négy fal közül. Lehet otthonról is ismerkedni, de az nagyon virtuális…

BAK:

Párban élők: December 24-én Merkúr belép a Bak jelébe. Ez kimondottan jó hatással lesz a szülinapos Bakokra. Fel lesznek dobódva, aminek a párjuk fog a legjobban örülni. Akár kettesben, akár családban ünnepelnek, remek lesz a hangulat. Másnap lesz egy nagyon feszült bolygóállás az égen. Ez nem a kapcsolatukra, hanem a családjukra fog kedvezőtlenül kihatni.

Párra várók: Azok a Bakok, akik párra várnak, december 24-én ajándékba kaphatnak egy új szerelmet. Minden bolygó azt mutatja, hogy ott van a közelben a nagy Ő. Kérdés, hogy mikor veszik észre a Bakok. 25-én és 26-án sem zárul be ez a lehetőség. Nem kell lejjebb adniuk az elképzeléseiket. Csupán meg kell szabadulniuk a merev koncepcióiktól.

VÍZÖNTŐ:

Párban élők: December 24-én a párban élő Vízöntők kissé szomorkás hangulatban lesznek. Ne nosztalgiázzanak! Inkább foglalkozzanak a párjukkal! Szerencsések, mert ez kölcsönös kényeztetésbe fog „torkollni”. 25-én és 26-án végre elemükben lesznek. Visszatér a humorérzékük, amit imád a kedvesük. Imád nevetni a poénjaikon. Ez remek előjáték…

Párra várók: A párt kereső Vízöntők 24-én régi szerelmek emlékén fognak merengeni. Pedig ami elmúlt, az már a múlt. Nincs értelme szomorkodni. Szerencsére másnaptól visszakapják az életörömöt. Ettől rendkívül szexisek lesznek. Érdemes lenne társaságba menniük. Ne feledjék, hogy ismerkedni nemcsak szórakozóhelyen lehet! Hanem bárhol…

HALAK:

Párban élők: A párkapcsolatban élő Halak szülöttek a készülődés, ajándékozás, vendégjárás közepette se feledkezzenek meg a párjukról. Elengedhetetlen, hogy kettesben is legyenek. 24-én kritikus a helyzet. Vita pattanhat ki, ha nem adnak egymásnak elég figyelmet. Másnaptól könnyebb lesz megteremteni az intim hangulatot, és elmerülni egymásban…

Párra várók: Azok a Halak, akik párra várnak, baráti társaságra fognak vágyni. Fura módon nem a családjukkal szeretnék tölteni a december 24-ét, hanem barátokkal. Jó lenne, ha lenne erre lehetőségük. 25-én és 26-án járjanak nyitott szemmel és szívvel, mert egészen közel lesz valaki, akiből akár a nagy Ő is lehet. Akkor is, ha elsőre nem úgy tűnik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top