Tuti Tippek

Teremtsd meg a harmóniád!

Rohanó életet élsz, a stressz állandó árnyékot vet a napjaidra, és csak álmodozol arról, hogy végre lesz egy kis nyugalom az életedben? Egyszerű tippjeink segítenek a harmónia megteremtésében!

1. Amilyen a reggeled, olyan a napod is!

Aki állandó rohanásban él (és keveset alszik – de erről majd később), annak rögtön a legrosszabbal kezdjük: a reggeled dönti el, hogy milyen a napod! Ezért fontos, hogy lehetőleg minden reggel iktass be a napodba egy 10 perces „gyors meditációt”. Nem kell mást tenned, mint csukott szemmel (akár kezedben a reggeli kávéddal) képzeld el a napodat, méghozzá a lehető legpozitívabb változatban: mindent megoldasz, és mindenhova odaérsz!

Mitől lesz harmónia az életedben?

Nők Lapja Cafe ezotipp: Természetesen még ennél is jobb, ha valódi meditációval indítod a napodat!

2. Nyugtasd meg a gyomrodat!

Akinek üres a gyomra, az hiába áhítozik a harmónia után! Épp ezért fontos, hogy legalább naponta négyszer egyél kis adagokat, akkor is, ha éppen egy nagyon szigorú fogyókúrát választottál. Az éhezésen alapuló módszereket felejtsd el, ha harmóniára vágysz!
Nők Lapja Cafe ezotipp: A vegetáriánus és a vegán étrend is alkalmas a rezgésszinted emelésére, ezáltal a harmónia kiteljesítésére! (Vigyázat, ha csak a hússal laksz jól, akkor ettől is idegesebb lehetsz!)

3. Tudatos mozgással a nyugalomért!

A harmóniára nem elég vágyakozni, tenni is kell érte! Heti három aerob edzésre minimum szükséged van, ami nemcsak a felesleges zsírpárnák ellen hatásos, de a stressz levezetésének is az egyik legjobb módja!
Nők Lapja Cafe ezotipp: Nem mindegy, milyen zenét hallgatsz a futópadon. Ezotéria rovatunk nem relaxációs tengerzúgást javasol, hanem épp ellenkezőleg: a legpörgősebb bulizenédet hallgasd!

4. Munka off!

Ahhoz, hogy egyszer csak rád találjon a harmónia, szigorú időkeretek közé kell szorítanod a munkát, a pörgést és az ezzel járó stresszt. A harmónia legnagyobb ellensége a BlackBerry! Ezt bizony esténként ki kell kapcsolnod, ahhoz, hogy rád találjon a nyugalom. Szorítsd keretek közé az elérhetőségedet: munkaidőn kívül egyáltalán ne nézd a benti e-mailjeidet, ha kell, tarts két telefont: egy munkahelyit és egy magánt.

Mitől lesz harmónia az életedben?

Nők Lapja Cafe ezotipp: A gondolataidat egész nap tarts kordában, ha munkahelyi probléma jut eszedbe, mindig tedd hozzá a gondolatsor végéhez: „…de ez csak az én fantáziámban van így, a valóságban minden rendben lesz!”

5. Igyál harmóniát!

Ha csak kávéztál egész nap, este jobban teszed, ha teát választasz. Méghozzá olyat, amelyet magad készítesz el. A titkos receptünk, amelyet megosztunk veled: 1 rész citromfű, 1 rész levendula, 1 rész borsmenta – ez a keverék megnyugtat, ellazít és még a gyomrot is megnyugtatja.
Nők Lapja Cafe ezotipp: Ha tartós lehangoltságban szenvedsz, 1 rész orbáncfüvet is tehetsz a keverékbe!

5 ezoterikus ok, amiért érdemes harmóniát teremtened magad körül
– Mert így könnyebben működtetheted a vonzás törvényét, azaz könnyebben vonzhatod be az életedbe a céljaid megvalósulását!
– Mert könnyebben merülhetsz el a spirituális gyakorlatokban: könnyebben meditálhatsz, relaxálhatsz és az angyalok jobban „meghallják” a kívánságaidat!
– Igazabbak lesznek az álmaid! Ha harmóniában élsz, az álmaid között valószínűleg visszaszorulnak a vágybeteljesítő álmok, és többségbe kerülnek a tanácsadó és jósálmok.
– Nehezebben boldogulnak veled az energiavámpírok! Ha mindig újratöltöd a raktáraidat, energiavámpír legyen a talpán, aki le tudja meríteni a készleteidet!
– Nem fog rajtad a rontás, az átok! Bizony a negatív kívánságok csak annak az auráján tapadnak meg, aki nem figyel oda arra, hogy harmónia és energia vegye körül a mindennapokban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top