Tuti Tippek

Gyerekeknek: karácsonyi ajándékötletek csillagjegyek szerint

A gyerek igazán hálás közönség, ha ajándékról van szó, hiszen szinte bármilyen meglepetésnek örül. Fokozhatjuk azonban a megelégedettséget, és nem utolsó sorban az ajándékkal eltöltött játékidőt, ha olyasmit teszünk a karácsonyfa alá, ami nagyon is tetszeni fog neki. Hogy mi tetszene, azt a gyerekek elég hamar elárulják, ám ha más ötlet kell (mert például a család is minket nyaggat ajándéktippekért), akkor az alábbi rövid összeállítás segíthet mosolyt fakasztó meglepetést választani.

Karácsonyi ajándék-ötletek csillagjegyek szerintKarácsonyi ajándékötlet a Kos gyerekeknek  
Ha fiú, bármi jöhet, ami kellően military, vagány, fiús és erődemonstráló: puska, kard, katonák, indiános játék. A nagyobbak örülnek a horgászfelszerelésnek és egy okos túlélőkészletnek is. Vagy ezzel a témával foglalkozó könyvnek. A lányok a fiús dolgokat szeretik, illetve örülnek az olyan játékoknak, amelyek természetes anyagból készültek. A nagyobbak a feltűnő, színes ékszereket is szívesen viselik.

Karácsonyi ajándékötlet a Bika gyerekeknek        

Lepjük meg őket kézműveskészlettel: gyurma, anyag, üvegfestés stb. Minden jöhet, amivel tartós alkotást lehet létrehozni, és el lehet vele bíbelődni jó darabig. Okos döntés a puzzle is, vagy a szép tájakat bemutató album.

Karácsonyi ajándékötlet az Ikrek gyerekeknek    

Társasjáték minden mennyiségben, főleg a többféle készséget megmozgatónak, szóbeli kifejezőkészséget is próbára tevőnek örülnek, például: Activity vagy Beugró. Könyv, földgömb, tanfolyami beíratás: igen!

Karácsonyi ajándékötlet a Rák gyerekeknek     

Pihe-puha plüssállatok, esetleg, ha jól átgondoltuk, egy valódi házi kedvenc. Sütő-főző gyerekkészlet, kertészkedéshez használatos felszerelés, emlékkönyv, családi fotóalbum vagy egy szép tájat ábrázoló kép a szobájába.

Karácsonyi ajándékötlet az Oroszlán gyerekeknek    

Bármi jó, amivel kifejezheti önmagát: társasjáték, ha nem a nyerés a lényeg; alkotó szett, amivel egyedi tárgyakat hozhat létre. Neki azonban az a legfontosabb, hogy amire vágyik, azt megkaphassa.

Karácsonyi ajándékötlet a Szűz gyerekeknek

Jöhetnek a logikai játékok, készségfejlesztő füzetek, tudományos témákat feldolgozó könyvek. Örül a hasznos tárgyaknak is, amelyekre épp szüksége van, és  nagyobbak a higiéniai cikkeket is értékelik.

Karácsonyi ajándékötlet a Mérleg gyerekeknek

Az jó számára, ami épp divatos, vagyis, ami másoknál is valószínűleg a fa alá kerül. Legyen szó játékfiguráról, kütyüről, ruháról. Tuti tipp a színház vagy bábszínházjegy is.

Karácsonyi ajándékötlet a Skorpió gyerekeknek

Nyomozós játék, bűvész-szett, krimiirodalom, barlangtúra-belépőjegy… És egy nagy behajtani tilos tábla az ajtajára, hogy időnként elvonulhasson.

Karácsonyi ajándékötlet a Nyilas gyerekeknek   

Élményajándékra vágyik: kalandparki meghívó, siklóernyőzés, uszodabérlet. A kisebbek az utazásokról szóló gyerekkönyveket vagy a mítoszokkal, regékkel foglalkozó képes könyveket szeretik.

A többi csillagjegyért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top