Tuti Tippek

Karácsonyi ajándékhoroszkóp

Ha már most azon tanakodsz, hogy karácsonyra mivel lepd meg szeretteidet, inspirálódj ajándékhoroszkópunkból!

Vannak olyan évek, amikor tele vagyunk ajándékötletekkel, és vannak olyan évek, amikor egyetlen dolog sem jut az eszünkbe. Vannak családtagok, barátok, akiknek az év bármelyik szakában tudnánk mit venni, és vannak, akik folyton fejtörést okoznak. Az asztrológia segít ajándékötletekkel is.

Karácsonyi ajándékhoroszkóp

KOS

Felnőtt férfiak: A fiatalosság jegyében válasszunk ajándékot! Sportos, színes pulóver, legújabb filmek, zenék, könyvek mellett pl. tollba gravírozott névre szóló ajándéknak lesz sikere.
Felnőtt nők: Mivel tüzes jegy, ezért bármi jó, ami vörös színű: sál, kesztyű, rúzs, ékszerdoboz. Ez utóbbiba belevésethetjük a nevét, vagy ugyanezt ékszerbe, medálba.
Fiúgyerekek: Az energiák levezetése miatt szobában használható sporteszközt válasszunk! De csak olyat, amin több program változtatható, mert ha megunják, hamar a sarokban porosodik az ajándék.
Lánygyerekek: Lány létükre nagyon sportosak. Ha űznek vagy kedvelnek valamilyen sportot, akkor annak egyik szimbólumát megkaphatják díszpárna vagy kulcstartó formájában.

BIKA

Felnőtt férfiak: Az érzékszervek kényeztetése jegyében bármilyen finomságnak örülni fognak: különleges bor, csokoládé, kandírozott gyümölcsökből összeállított kosár, vagy parfüm, tusfürdő. Fontos, hogy szép is legyen!
Felnőtt nők: A parfüm lenne a legjobb választás, de ehhez ismernünk kell az ízlésüket. De egy finom tapintású sálnak, kendőnek is sikere lesz. Elengedhetetlen az ízléses csomagolás!
Fiúgyerekek: Fiú létükre szeretik a szép holmikat, ezért meglephetjük őket egy divatos felsővel vagy „menő” farmerral. Értékelik a csinos kiegészítőket, mint például öv, táska, cipő stb.
Lánygyerekek: Nagyon ügyes a kezük, és rendkívül jó az ízlésük. Ajándékozhatunk nekik üvegfestéket, gyertyaöntő formát, vagy gyöngyfűző szettet is.

IKREK

Felnőtt férfiak: Mivel levegős jegyről van szó, legokosabb élményt ajándékozni: koncertjegyet, koripályára szóló bérletet stb. Vagy könyvet, filmet, de az legyen nagyon érdekes!
Felnőtt nők: Mindenük az információ, ezért nem képesek megunni a könyveket, filmeket. De tudnunk kell, mit nem ismernek még. Ezt elkerülendő ajándékutalvány is szóba jöhet.
Fiúgyerekek: Érdekelheti őket a fotózás vagy videózás – ebben a témában rengeteg ajándékötlet rejlik. Vagy vehetünk nekik stratégiai játékokat akár társasjáték formájában, akár számítógépre.  
Lánygyerekek: A zene mellett szeretnek sportolni. Főleg a labdajátékokat kedvelik: röplabda, kosárlabda, tollaslabda. Ilyen sporteszközt vagy sportruházatot vehetünk nekik.

RÁK

Felnőtt férfiak:
Romantikusak, otthonszeretők, ezért örömet szerezhetünk például egy különleges Tiffany-lámpával, puha pléddel vagy vicces mamusszal.
Felnőtt nők: A család számukra a legfontosabb. Bármi, ami a szeretteikre emlékezteti őket, remek ötlet: fotóalbum, asztalra kitehető montázs, vagy pl. fotókkal dísztett bögre.
Fiúgyerekek: Odavannak a meleg „fészek”-hangulatért. Így ágyneművel, puha pléddel, plüssállattal is meglephetjük őket. Ezek nem lányosak számukra.
Lánygyerekek: Romantikusak és nőiesek. Szeretik a csipkés, gyöngyös holmikat. Örülni fognak olyan harisnyának, fehérneműnek vagy blúznak, amilyet a felnőtt nők is hordanak.

OROSZLÁN

Felnőtt férfiak: Ha megengedhetjük magunknak, akkor aranytárggyal, ékszerrel kedveskedjünk, az sem baj, ha csak aranyozott, vagy válasszunk valami exkluzív italt, koncertjegyet!
Felnőtt nők: Ékszerből sosem elég. Biztos a siker, ha valamilyen arany- vagy más nemesfém ékszerrel lepjük meg őket. Az arany a legtutibb, lehet aranyszínű ékszerdoboz is.
Fiúgyerekek: Pénztől függően vehetünk nekik teniszcuccot, sífelszerelést, lovagvárat. De jó ötlet pl. egy aranybányászatról vagy királyi várakról szóló színvonalas könyv is.
Lánygyerekek: Rajonganak az exkluzív divatért. Szeretnek divatosan és feltűnően öltözni. Irányítani kell az ízlésüket. Vehetünk nekik egyedi blúzt, kabátot, kalapot stb.

SZŰZ

Felnőtt férfiak: Mivel rendkívül praktikus gondolkodásúak, érdemes használati tárgyat venni nekik, de tudnunk kell, hogy mire van szükségük. Nyugodtan kifaggathatjuk őket, nem fognak megsértődni.
Felnőtt nők: Az egészséges életmód megszállottjai. Ezért csíráztató tálnak, reformszakácskönyvnek, vízszűrőnek, vagy akár gyümölcscentrifugának is sikere lesz.
Fiúgyerekek: Kedvelik a rendet, így jó ötlet bármilyen doboz, irattartó. Szeretik a logikai játékokat és a kártyajátékokat. Vehetünk ilyesmit, vagy ehhez kapcsolódó könyvet, számítógépes programot.
Lánygyerekek: „Könyvmolyok”: imádnak mindenféle könyvet. Különösen a lexikonokat, értelmező kéziszótárakat, művészeti, építészeti vagy az élővilágról szóló könyveket is.

MÉRLEG

Felnőtt férfiak: Művészet- és kultúrarajongók. Zenei CD, koncertjegy, színházbérlet, képzőművészeti könyv, híres szobrász, festő életrajzi könyve vagy filmje is szóba jöhet.
Felnőtt nők: Szeretnek ajándékot kapni. Ez lehet illatszercsomag, ékszer, fehérnemű vagy desszert. Az ajándékkal egyenrangú értéke van a csomagolásnak. Legyen az is ízléses!
Fiúgyerekek: Sokat adnak a külsejükre, így vehetünk nekik divatos inget, puha felsőt, de csak akkor, ha biztosan ismerjük az ízlésüket, máskülönben le lesznek lombozva.
Lánygyerekek: Tipikus lányos ajándékok széles skálájáról válogathatunk nekik: bizsu, illatszer, sminkkészlet, divatról szóló könyv, trendi ruha, gyöngyfűzős készlet és könyv.

SKORPIÓ

Felnőtt férfiak: Érdekfeszítő és szokatlan témájú könyveknek és/vagy filmeknek sikere lesz. Vagy ha van valamilyen hobbijuk, akkor egy ahhoz kapcsolódó eszköznek is.
Felnőtt nők: Vigyáznunk kell, ha pl. parfümöt vagy ruhát akarunk venni, mert ebben sem átlagos az ízlésük. Divatban, zenében is biztosra kell mennünk, ha nem akarunk csalódást okozni.
Fiúgyerekek: Az emberi test és lélek működése vonzza őket. Életkortól függően válasszunk nekik ilyen témájú ismeretterjesztő könyvet, filmet, társasjátékot, számítógépes programot!
Lánygyerekek: Korán kíváncsiak a férfi-nő kapcsolat anatómiájára és pszichológiájára. Életkoruknak megfelelő ilyen témájú könyvet vagy filmet, vagy regényt is választhatunk nekik.

NYILAS

Felnőtt férfiak: „Színház az egész világ” szerintük is. Ezért szó szerint és átvitt értelemben is adhatunk nekik színházat: jegyet vagy valami színpadias dísztárgyat.
Felnőtt nők: Vonzza őket minden, ami egzotikus, és térben vagy időben messze van: távoli helyek vagy régi korok szokásai, történetei. Ilyen filmet, regényt, kiállításra szóló belépőt is adhatunk.
Fiúgyerekek: Általában rajonganak a lovakért. Meglephetjük őket lovas könyvvel, falinaptárral, bögrével vagy pólóval. Mivel fiú létükre szeretnek divatosan öltözni, valami menő cucc is jöhet.
Lánygyerekek: Imádnak mindent, ami színpompás és nagy. Ezért meglephetjük őket egy színes pelerinnel vagy hosszú sállal, de egy nagy, puha ágyterítőnek vagy plédnek is sikere lehet.

BAK

Felnőtt férfiak: Gyakorlatias, hasznos ajándéktárgyat válasszunk nekik! Ez lehet ruhadarab, szerszám, autóhoz szükséges alkatrész vagy a tisztán tartásához szükséges ápolószer.
Felnőtt nők: Mivel szerények és igénytelenek, nem vágynak drága ajándékra. Nekik tényleg elég megható maga a gesztus. Adhatunk nekik szolid parfümöt vagy diszkrét ruhadarabot.
Fiúgyerekek: Mivel a Bak föld jegy, szeretik az ásványokat, a köveket, a bányászatot. Ilyen témájú könyvet, filmet, játékot vehetünk nekik. De akár egy építészetről vagy csillagászatról szóló is sikert arathat.
Lánygyerekek: Tanulmányaiktól függően érdeklődnek a történelem és földrajz iránt. Érdemes ilyen témájú interaktív, ismeretterjesztő játékot választani. Nem baj, ha ez nem tipikusan lányos.

VÍZÖNTŐ

Felnőtt férfiak: Mivel a kaland és az élmény számukra az élet értelme, ajánlott valami szokatlan eseményre befizetnünk: pl. hőlégballonozásra, éjszakai barlangtúrára stb.
Felnőtt nők: Nem érdemes klasszikus ajándékot vennünk nekik. Jobb, ha az interneten keresünk valami izgalmasat: pl. lézeres ránctalanítást, akupunktúrás testkezelést.
Fiúgyerekek: Imádnak mindenféle sportot nézni és űzni is, különösen a kosárlabdát, az ejtőernyőzést, sportrepülést, síugrást. Szóba jöhet ezekhez kapcsolódó könyv, film, belépőjegy, sportruházat.
Lánygyerekek: Lány létükre érdekli őket a számítástechnika. Sikere lesz bármilyen új programnak vagy kiegészítőnek. Előzetesen érdemes tájékozódnunk, nehogy mellélőjünk.

HALAK

Felnőtt férfiak: Férfi létükre nem okoz gondot nekik, hogy a konyhában tevékenykedjenek. Így vehetünk nekik szakácskönyvet vagy valamilyen konyhai felszerelést.   
Felnőtt nők: Minden jöhet, ami misztikus, ezoterikus, és elvarázsolja őket: zenei CD, füstölők, könyvek, mécsestartók, mandalás falinaptár, angyalos kártyák, Buddha-szobrok stb.
Fiúgyerekek: A mese, a fantázia világa vonzza őket. Életkoruktól függően szóba jöhet mesekönyv, mesefilm, festőkészlet, diavetítő, fényképezőgép, számítógépes fotóprogram.
Lánygyerekek: Mivel szeretik a fényeket és annak tükröződését is, ajándékozhatunk nekik gyertyákat, vagy gyertyaöntő készletet, vagy gyöngyöket, gyöngyfűző készletet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top