Tuti Tippek

4 tuti ajándéklelőhely

A tumultuson túl, igazi karácsonyi hangulatban is lehet vásárolni. Apró boltok, ahol igazi kincseket találhatsz.

Téli varázslat a belvárosban – Rododendron art & design

Lemaradtál a Wampról, de valami különlegeset szeretnél? A Rododendronban a Wamp legjava kapható, egész évben. A bolt fehér világa a színes foltokkal már önmagában megér egy nézelődést, de a kínálat sokszínűsége is marasztaló. Az Agócs Írisz-képeknek nagyon nehéz ellenállni, akárcsak a makett-fülbevalóknak. Csajoknak mindenféle ékszert, különleges porcelánokat és bármitartót, gyerekeknek rendhagyó plüssöket, bádogfigurákat és remek, kortárs grafikusok által illusztrált könyveket, pasiknak pedig újrahasznosított kerékpárgumiból készült táskákat és pénztárcákat, valamint lomography fényképezőgépeket lehet találni. Egyre több kortárs alkotás szerepel a bolt kínálatában, amely pár napja már webshop formájában is elérhető.

5 tuti ajándéklelőhely
5 tuti ajándéklelőhely

Rododendron art & design
1052 Budapest, Semmelweis u. 19.
Honlap: www.rododendronart.com »


Gondolkodj másként! – Printa

Szintén kortárs művészek alkotásait kínálja a Printa. A honlap nagy előnye, hogy a termékeket árkategóriák szerint is tudod keresni, de persze itt sem marad el az általános kategorizálás. A Blokk gyűrűnek, a biztonsági övekből és a bicikligumiból készült nyakláncnak minden bevállalós lány örül. De ugyanilyen különlegességek találhatóak pasiknak is. Gyerekeknek vagy gyereklelkű felnőtteknek a Nyúlgyár lényei igazán jó választás. A Printa kínálatában egyedi és nagyon leleményes ruhákra ugyancsak szert lehet tenni.

5 tuti ajándéklelőhely
5 tuti ajándéklelőhely

Printa
Budapest VII. kerület, Rumbach Sebestyén u. 10.
Honlap: www.printa.hu »


Boldogság a konyhában – Kookta

A konyhai eszközök nem tűnnek túl leleményes ajándéknak, pedig azokat a nőket (és persze férfiakat is), akik szeretnek főzni, nem lehet megsérteni egy ilyen ajándékkal. Egy gyönyörű kerámiatál megkönnyíti az életet és nemcsak karácsony napján, hanem akár évtizedekig is jó szolgálatot tesz. De akad itt még számtalan jópofa apróság: összehajtható vágódeszka, mosogatószer-adagolós mosogatókefe, különleges muffinpapír, dekoráló ceruza, amivel csokoládét és tojáshabot is lehet adagolni. A férfiak inkább a késekre és az edényekre koncentrálnak. Mivel az összes termék jól jön a konyhában, ezért itt hibázni nem lehet.

5 tuti ajándéklelőhely
5 tuti ajándéklelőhely

Kookta
1137 Budapest, Pozsonyi út 16.
Honlap: www.kookta.hu »


Jószagbolt – Lush

A karácsonyi teperés után nincs is jobb, mint egy kis lazítás. A nagy evészet és a családjárás után ellazít egy illatos fürdő és kényeztet egy finom, illatos szappan. Az illatos kozmetikumoknak, főleg ha a legfinomabb alapanyagokból, sokszor friss gyümölcsök és virágok felhasználásával, egyedi ötletek alapján készülnek, nehéz ellenállni. A Lush kozmetikumok nem titkolt célja nem csupán az, hogy a bőr egészséges és vonzó legyen, hanem hogy a fürdés és a testápolás a nap fénypontja, csipetnyi luxus a hétköznapok taposómalmában. Erre minden modern nőnek szüksége van. Lehet ajándékozni kedvesnek, tesónak, de még anyukának is. Egyetlen dologra érdemes figyelni: a fürdőgolyóban ne legyen szárított virág vagy csillám, mert fürdés után valakinek a kádat is ki kell takarítani, aki valószínűleg mi leszünk.

5 tuti ajándéklelőhely
5 tuti ajándéklelőhely

Lush
Budapest V. ker., Szent István krt. 1. (Jászai Mari térnél)
Honlap: www.lush.hu »

5 tuti ajándéklelőhelyAjánló: 4 elképesztő virágbolt
Virágot bármelyik virágboltban lehet venni, azonban olyan üzleteket kerestünk, ahol ezenfelül akad még egy kis káprázat és varázslat. Élet a celofánba csomagolt szegfűn túl. »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top