Tuti Tippek

Szexi Mikulás-fehérneműk

Lehet úgy is megajándékozni valakit, hogy az nekünk szintén jó legyen. A Manor 2011-es karácsonyi fehérnemű-kollekciója alapján nehéz eldönteni, hogy a páros nő, vagy pedig férfi tagja jár-e jobban egy hasonló ajándékkal.

Szexi Mikulás-fehérneműkNem tipikusan „Mikulásnéhoz” illő az a karácsonyi fehérnemű-széria, amelyet a svájci cég dobott piacra, de mindenképp meggyőző ünnepi viselet, akár magával a Mikulással igyekszünk harmonizálni, akár a hálószobát akarjuk feldobni megjelenésünkkel az adventi időszakban.

A cég különleges kollekciójának fő színe természetesen a piros, de vannak fekete és állatmintás darabok is, a kampány főszereplői pedig Marloes Horst és Viktoria Halenarova modellek.

Selyem hálóing, melltartók, normál és franciabugyik, selyemköntös, body, valamint merészebb, derékban kivágott, cserébe a dekoltázson gazdagon fehér prémezett szegélyes fehérnemű is szerepel a kínálatban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top