Tuti Tippek

Kutyaparfüm karácsonyra

Van, aki a szeretet ünnepét az ajándékozásban az állatokra is kiterjeszti, és nem csak családtagjait lepi meg. Kutyatulajdonosoknak ideális, igaz, kicsit extrém karácsonyi választás lehet a Petite Amande parfüm.

Kutyaparfüm karácsonyraA Mungo & Maud cég éppen az ilyen gondoskodó gazdikat célozza meg legújabb termékével, amelyet kifejezetten kutyáknak fejlesztettek ki. A Petite Amande néven futó kutyaillat megalkotásával állítólag egy összességében édes, kellemes – remélhetőleg a sok kedvenc esetében nem túl kellemes szájszagot is elnyomó – állati parfüm született.

Fekete ribizli, tunéziai neroli, ibolyalevél és egy kis mandula is szerepel az összetevők listáján. A gyártó ígérete szerint ezeket a legnagyobb körültekintéssel válogatták ki, és csakis a legjobb minőségű alapanyagokat adták hozzá az 50 milliliteres kiszerelésű kutyaparfümhöz, úgyhogy ha az esetleg a gazdinak is megtetszene, maga is használhassa.

A Petite Amande ára 44 font, a használati útmutatás szerint pedig csakis a kutya bundájára szabad permetezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top