nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

10 perces karácsonyi gyertyák

Ajándékcsomagolás, sütés, főzés, takarítás... Ugyan kinek jut ideje az ünnepi készülődés során még arra, hogy izgalmas asztaldíszekkel pepecseljen? Viszont azt sem szeretné senki, hogy a szép kellékek nélkül teljen a karácsony.
NLCafé
f Ajánlom

Egy ízléses asztaldísz sok meghittséget csempész az ünnepekbe – hogy a gyertyákról már ne is beszéljünk. Most olyan villámgyorsan elkészíthető ötleteket hoztunk, amelyeket nagyon könnyen megvalósíthatsz, és méltó díszei lehetnek a karácsonyi asztalnak. Sőt ha tovább szeretnéd adni a feladatot a családban, most megteheted, hiszen bárki tud ilyeneket csinálni.

Kicsi befőttesüveg, teamécses, karton és madzag – ennyi csupán, és csodás, személyre szóló dísz születik, amit végtelenül egyszerű elkészíteni.

10 perces karácsonyi gyertyák

Ha nemcsak a szépen megterített asztalra kerülnek gyertyák, hanem a tányérokban is hirdetik a fény ünnepét a mécsesek, sokkal meghittebb lehet a karácsony. 

10 perces karácsonyi gyertyák

Műhó, ragasztó, egy-két pohár, tetszőleges színű szalag, na és a teamécses. Ezt a díszt is nagyon könnyen megcsinálhatod. Milyen szép lehet, ha átsüt a poháron a gyertyafény!

10 perces karácsonyi gyertyák

Néhány toboz, apró poharak és mécsesek. Annyira egyszerű a csodás hangulatú dísz, hogy magunktól eszünkbe sem jutna összehozni ezt a kompozíciót. Pedig a kevesebb néha több. Ahogyan most is.

10 perces karácsonyi gyertyák

Ha tipikus karácsonyi színekbe színekbe öltözteted a lakást, akkor sem érdemes túlbonyolítani a készülődést. Elég néhány fenyőág, kicsi befőttes üveg, valami szép szalag, termés, és máris készen van a hangulatos asztaldísz. 

10 perces karácsonyi gyertyák

További cikkek a témában az NLCafén:

Olvass tovább

{PostTitle}

Megosztás Facebookon