nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

10 perces karácsonyi asztali dekoráció

Újabb nagyszerű karácsonyi asztaldíszt hoztunk, ami nemcsak csodás, hanem nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető. 10 perc az egész. Nem hiszed? Próbáld ki!
NLCafé
f Ajánlom

Karácsonykor nemcsak a kerítés van kolbászból, hanem az ünnepi asztaldísz is cukorból készül. Persze csak azoknál, akik hajlandóak 10 percet arra szánni, hogy megvalósítsák ezt a tüneményes dekorációt. Valójában amilyen izgalmas, olyan egyszerű is. A legkisebb kézügyességgel is kivitelezhető, és egészen biztos, hogy mindenki a csodájára jár majd. Felkészültél a világ egyik legcukibb asztaldíszének az elkészítésére? Mutatjuk, mire van szükséged hozzá.

10 perces karácsonyi asztali dekoráció

Amire szükséged van a karácsonyi asztaldíszhez

  • sétapálca-nyalókák
  • ragasztópisztoly
  • kartonlapocskák
  • szalag
  • toll

 Kend be a nyalóka egyik oldalát ragasztóval, és nyomj hozzá egy másik nyalókát, majd tartsd így néhány másodpercig, amíg a ragasztó ki nem hűl és meg nem köt. A két nyalóka mögé ragassz egy harmadikat ugyanilyen technikával, hogy a kártyatartód stabilan álljon. A kiválasztott szalaggal kösd össze felül a cukrokat, hiszen mégiscsak karácsonyra készül a dísz. Egy ízléses masni sokat dob az amúgy sem hétköznapi tartón. Ha előre elkészítetted a kártyát, tedd rá a kampós részre, és nézd meg, hogy jól illenek-e oda. Ha nem tökéletes, alakíthatsz még rajta. A kártyára ne felejts valami szépet írni. Ja, és a vigyázz, hogy ne kerüljön gyerekkézbe a csodás asztaldíszed.

További cikkek az NLCafén a témában:

Olvass tovább

{PostTitle}

Megosztás Facebookon