10 perces tippek

10 perces karácsonyi asztali dekoráció

Újabb nagyszerű karácsonyi asztaldíszt hoztunk, ami nemcsak csodás, hanem nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető. 10 perc az egész. Nem hiszed? Próbáld ki!

Karácsonykor nemcsak a kerítés van kolbászból, hanem az ünnepi asztaldísz is cukorból készül. Persze csak azoknál, akik hajlandóak 10 percet arra szánni, hogy megvalósítsák ezt a tüneményes dekorációt. Valójában amilyen izgalmas, olyan egyszerű is. A legkisebb kézügyességgel is kivitelezhető, és egészen biztos, hogy mindenki a csodájára jár majd. Felkészültél a világ egyik legcukibb asztaldíszének az elkészítésére? Mutatjuk, mire van szükséged hozzá.

10 perces karácsonyi asztali dekoráció

Amire szükséged van a karácsonyi asztaldíszhez

  • sétapálca-nyalókák
  • ragasztópisztoly
  • kartonlapocskák
  • szalag
  • toll

 Kend be a nyalóka egyik oldalát ragasztóval, és nyomj hozzá egy másik nyalókát, majd tartsd így néhány másodpercig, amíg a ragasztó ki nem hűl és meg nem köt. A két nyalóka mögé ragassz egy harmadikat ugyanilyen technikával, hogy a kártyatartód stabilan álljon. A kiválasztott szalaggal kösd össze felül a cukrokat, hiszen mégiscsak karácsonyra készül a dísz. Egy ízléses masni sokat dob az amúgy sem hétköznapi tartón. Ha előre elkészítetted a kártyát, tedd rá a kampós részre, és nézd meg, hogy jól illenek-e oda. Ha nem tökéletes, alakíthatsz még rajta. A kártyára ne felejts valami szépet írni. Ja, és a vigyázz, hogy ne kerüljön gyerekkézbe a csodás asztaldíszed.

További cikkek az NLCafén a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top