Még több...

November 21–23.: ez vár ránk a sötét napokon

Ijedtségre semmi ok. Ám az óvatosság nem árt. November 21. és 23. között három napon keresztül a 10-ből 4 bolygó „száműzetésben” lesz: Hold=reflektív én, Merkúr=kommunikáció, Vénusz=érzelmek, Mars=akarat. Ezeket a tudatfunkciókat jelölő bolygók most mind olyan jegyben járnak, ahol nem képesek a legjobb formájukat „hozni”. Konkrétan: Hold a Bakban – megkeményedik az érzékenység; Merkúr a Nyilasban a kommunikációt fölényessé és meggondolatlanná teszi; Vénusz a Skorpióban az érzelmeket érzékiséggel „fertőzi meg”; Mars a Mérlegben az akaratot gyengíti, gyengítheti. Ezek tükrében minden jegynek ügyelnie kell az előbb említettekre. Lehetőleg senki ne erőltessen semmit. De hogy pontosan milyen területen, azt sorra vesszük.

llyen menyasszonyi ruha illik hozzád a horoszkóp szerint

Ki ne vágyna rá, hogy élete legszebb ruhájába bújhasson, és királynőnek érezhesse magát az esküvőjén? Összeállításunkban bámulatosan szép menyasszonyi ruhákat nézegethetsz, nem mellesleg azt is megtudhatod, vajon milyen ruhaköltemény áll a legközelebb a személyiségedhez. A horoszkóp bemutatja valamennyi csillagjegy álomruháját. Ha már kimondtad a boldogító igent, akkor is érdemes megnézned a gyönyörű fotókat, ha még előtte állsz, akkor pláne javasoljuk, hiszen a ruhaválasztásban is segíthet. Nos, milyen menyasszonyi ruha illik hozzád a leginkább? A horoszkópból megtudhatod.

„A tolószék nem akadályozott meg abban, hogy elérjem az álmaimat”

Még nincs 30 esztendős, de már tíz éve ontja magából a sikeres regényeket, boldog férj, és egy négyéves kisfiú apukája, aki érdekes és szórakoztató könyvturnéival járja az országot. Mindez már önmagában is hatalmas teljesítmény lenne, Bíró Szabolcs azonban mindezt kerekesszékhez kötve vitte véghez. Eszében sincs hagyni, hogy a betegsége átvegye az uralmat az élete fölött…