Tovább is van!

Ha unalmasnak találod a fekete-barna, klasszikus csizmákat, akkor itt van a megoldás. Szokatlan, polgárpukkasztó, kirívó téli lábbelik!

A nyílt utcán erőszakoltak meg egy nőt Miskolcon

Nem is éjszaka történt a szörnyűség.

Újabb nő érkezett a Nemzetközi Űrállomásra

Csatlakozott a Nemzetközi Űrállomáshoz a Szojuz űrhajó, amely 3 asztronautát, köztük egy olasz nőt szállított a Föld körül keringő űrbázisra.

LótuszA top 10 ajánlott turisztikai célpont 2015-re

A Lonely Planet 2014. évre is megosztotta velünk a véleményét és ajánlatát, hogy mik lehetnek a legkedveltebb úti célok.

Az anyukája pedig lefotózta.

Egyre több családnak jelent segítséget a gyed extra

A féléves adatokhoz képest szeptember végére csaknem másfélszeresére emelkedett a gyed extrában részesülő kisgyermekes családok száma.

Hiába a többmilliós támogatás, a régóta üresen álló háziorvosi praxisokra továbbra sem akad jelentkező.

Így építenek le a drogok! – videó

Cuki kis kivi madár mutatja be, hogyan hat a drog, hogyan építi le az emberi szervezetet.

MyBalkanKusturica: 60 éves lett a legenda

Nemanje Kusturica neve valószínűleg nem mond sokat, pedig 2005 óta így hívják a nálunk is rendkívül népszerű Macskajaj című film rendezőjét.

Bizarr kabalafigurái lesznek a riói olimpiának – fotó

Mintegy húsz hónappal a játékok kezdete előtt bemutatták vasárnap a 2016-os Rio de Janeiro-i olimpia és paralimpia kabalafiguráit.

Dundi AngyalCsúcsformában 7 nap alatt gyorsdiétával!

Buliba készülsz? Valami számodra fontos esemény lesz egy hét múlva? Akkor íme a tippek, amivel gyorsan tudsz veszíteni a súlyodból!

Szoptatós szelfi az új trend?

Alyssa Milano divatba hozta a szoptatós szelfit, és mostanra jó néhány követője akadt.

Elképesztő élelmiszer-csomagolások – fotók

Gyakran maga a dizájn még a termék minőségén is túltesz, mindenesetre a vásárlási kedvet tuti feldobja.

PletykafészekA rajzfilmhősök élő hasonmásai!

Biztosan ritkán gondolkozunk el azon, hogy vajon a rajzfilmek készítői mi alapján formálják meg egyes karaktereiket?

Eszem-iszom

A quiche-ben az a jó, hogy nem csak frissen finom, ha marad még belőle, akkor sütőben újramelegítve másnap is mennyei.

Bouvet5 egyszerű és olcsó sütemény

Az ötperces fánk receptje roppant nagy népszerűséget hozott magával: többen írtak rám és fotókkal illusztrálták, hogy el is készítették.

A spanyol burgonyatortilla csupa olyan anyagból készül, ami általában van otthon, így érdemes akár a kamasz gyereket megtanítani, hogyan készül.

SalátagyárPikáns mustáros saláta a sütőből

Ami káposztából készül, az rossz nem lehet, azt hiszem, ebben kevesen szállnátok vitába velem. Imádjuk a tésztával, főzelékként, rétesben.

Úton

Nothing Hill, a Downing Street, a Whiteley’s... 10 hely, amit Londonban járva keress fel, ha nagy rajongója vagy a karácsony csúcsmozijának.

Advent

Kézügyesség, hozzávalók, kedv vagy idő hiányában összeszedtünk néhány kíméletes adventikoszorú-receptet, ami tökéletesen kiegészítője az adventi...

A legjobb adventi programok 1.

Karácsonyig megannyi adventi programot szerveznek országszerte. A Diótörőtől az adventi koszorúkészítésig mindent igyekszünk felsorolni.

Nyilván elfogultak vagyunk, hiszen ő egy „NLC-baba”. Kolléganőnk 9 hónapos kislánya, amint zenét hall, azonnal riszálni kezdi. Anyukája szerint 2...

A nap karácsonyi dala 1.

Karácsonyig 30 szuper téli, ünnepi slágert hallgathattok meg a Nők Lapja Café Advent oldalán. Gyertek vissza holnap is, és dúdoljátok a munkában a...

Külföldi lapok szerint Katalin hercegné előszeretettel hord olyan színű és fazonú kismamaruhákat, amelyekhez hasonlót Diana is viselt, mikor...

Kíváncsi lennék, eltalálná-e bárki is, ha meg kellene tippelnie, hogy hány éves Miley Cyrus? Merthogy a Disney csatorna egykori üdvöskéje az elmúlt...